Warta Tinju Saka Boxen247.comWarta Tinju Paling Anyar Saka Boxen247.comBoxing News Saka Eropah No.1 Boxing Channel | Boxen247.comPanggenan karo kita | Boxen247.com

Coyle vs Cash: Coyle ngrampungake latihan AS, tumuju UK

Juara kelas menengah NABA Connor "The Kid" Coyle ngrampungake latihan lan menyang London kanggo pertandhingan 8 Oktober sing diantisipasi banget nglawan Felix Cash ing O2 Arena ...
Read More

Christian Carto vs Hector Andres Sosa: Bobot saka Philadelphia

Bobot kanggo kertu gedhe Sabtu wengi ing Arena 2300 ing Philadelphia Christian Carto 121 - Hector Andres Sosa 120.8 Atif Oberlton 174.7 - Christian Thomas 177 Kenny ...
Read More

Tanggapan USA Boxing kanggo Inside the Games op-ed

USA Boxing, Inc. 1 Olympic Plaza · Colorado Springs, Colorado 80909 (719) 866-2300 · FAX: (719) 866-2132 · Situs web: www.usaboxing.org 29 September 2022 Duncan Mackay Editor, Inside the Games .. .
Read More

Atlantic City Boxing Hall of Fame ngumumake minangka dhaptar tamu

The Atlantic City Boxing Hall of Fame (ACBHOF) ngumumake dhaptar tamu kanggo Penghargaan Tahunan & Akhir Pekan Induksi kaping 6 sing bakal dianakake ing dina Jumuah, 7 Oktober nganti Minggu, 9 Oktober 2022, ing Hard Rock ...
Read More

Boxeo EstrellaTV nampilake Judhul Bobot Atom Wanita WBA bengi iki

Boxeo EstrellaTV nampilake Pertarungan Gelar 10-babak kanggo WBA Women's Atom Weight (102 lb.) Kejuaraan Dunia antarane sing duwe gelar saiki Monserrat Alarcón (17-4-2) lan penantang Brenda Balderas Martínez ...
Read More

Wasit Ian John-Lewis gabung karo Otoritas Tinju Inggris lan Irlandia

Resmi diumumake dina iki yen wasit juara kelas dunia, Ian John-Lewis, wis gabung karo British & Irish Boxing Authority (BIBA). Iki nderek ...
Read More

Hussain sumpah bakal ngrampungake skor karo Najib ing kertu VIP Boxing

Zahid Hussain negesake yen rematch mbales dendam marang Razaq Najib ora bakal "cedhak" nalika padha gelut ing pertunjukan bumper VIP Boxing ing Doncaster Racecourse, Sabtu Oktober 8. Kelas Super-Bantam Inggris sing kosong ...
Read More

Alex Winwood miwiti karir pro kanthi cepet, debut ing 25 November

Olympian Alex Winwood ngluncurake karir profesional kanthi gaya, amarga dheweke langsung menyang aksi judhul negara ing debut pro, judhul edisi kaping 40 Dragon ...
Read More

Richardson Hitchins lan Raymond Ford mbintangi acara Cleveland

Richardson Hitchins bakal berjuang kanggo judhul pro pisanan nalika njupuk Yomar Alamo kanggo judhul IBF North American Super-Lightweight lan minangka acara utama minangka judhul Montana Love ing ...
Read More

Sunny Edwards vs Felix Alvarado: pertahanan judhul donya IBF dikonfirmasi

Lord of the flyweights Sunny Edwards mbela gelar IBF marang Felix Alvarado ing wengi tinju sing luar biasa ing Sheffield. Edwards dadi judhul acara debut Probellum ing ...
Read More

Ring of Brotherhood diluncurake kanggo mbantu para atlit ing perang paling gedhe

Ing esuk tanggal 25 Fèbruari 1995, Gerald McClellan ana ing ndhuwur donya tinju, mantan juara kelas menengah sing nunggangi 21-perang menang berturut-turut ing pertandhingan ...
Read More

Anthony Olascuaga ngadhepi Marco Sustaita ing Niagara Falls 14. Oktober

Sensasi flyweight Anthony “Princesa” Olascuaga (4-0 2 KO) bakal mbalekake cincin ing dina Jumuah, 14 Oktober ing Niagara Falls, NY nalika dheweke mbela WBA Fedelatin flyweight ...
Read More

Serhii Bohachuk bali nglawan Aaron Coley tanggal 3 November

Popular Ukrainia Super-Middleweight Contender Serhii 'El Flacco' Bohachuk, (20-1, 20 KOs), bakal nggawe kang dawa-ngenteni bali menyang ring nglawan Southpaw Veteran Aaron Coley, (16-4-1, 7 KO kang), saka ...
Read More

Caleb Plant vs. Anthony Dirrell: Tanduran Las Vegas media latian

Mantan Juara IBF Super Middleweight Caleb "Sweethands" Plant nganakake latihan media ing Las Vegas Selasa nalika dheweke nyiapake kanggo ngadhepi saingan 168-pound lan kaping pindho WBC Super Middleweight ...
Read More

Richardson Hitchins mlebu perjanjian multi-perang karo Matchroom

Richardson Hitchins wis mlebu perjanjian promosi multi-perang karo Eddie Hearn lan Matchroom. Hitchins (14-0 6 KOs) wis lelayaran dadi 14-0 ing peringkat mbayar wiwit dadi profesional ing ...
Read More

Ronny Reyes katon nggawe loro-lorone ing "Rockin' Fights"

Apa sing nggawe julukan pejuang sing apik? Sawetara pejuang kaya Star Boxing Richie "Popeye the Sailor Man" Rivera diwenehi julukan saka kanak-kanak sing mung tetep. Liyane...
Read More

Nico Ali Walsh bali ing kertu Vasiliy Lomachenko-Jamaine Ortiz

Prospek kelas menengah Nico Ali Walsh, putu saka "The Greatest," disetel kanggo nggawe bali New York City. Ali Walsh bakal nglawan Billy Wagner ing ...
Read More

Natasha Jonas ngadhepi 2-wektu juara donya Marie-Eve Dicaire Nov.12

Natasha Jonas, Dalton Smith, Frazer Clarke lan akeh liyane bakal madhangi wengi blockbuster tinju ana, 12. November. World unified WBC, WBO, IBF lan ...
Read More

Bellew on Fury vs Joshua: "Iki minangka cara kanggo mbangun momentum"

Sawise rusake negosiasi antarane Fury vs. Joshua, BestofBets.com ngomong karo Tony Bellew babagan pertandhingan kasebut lan kenapa isih ana… Miturut sampeyan, ...
Read More

Joey Dawejko katon kanggo menang back-to-back ing 7 Oktober

Philadelphia heavyweight Joey Dawejko (22-10-4, 13 KOs) bakal nyoba kanggo nggawe back-to-back menang nalika munggah marang Terrell Jamal Woods (28-53-9, 20 KOs) saka Forrest City, ...
Read More

Langganan Saluran YouTube anyar kanggo prediksi gelut, wawancara petinju lan kabar lan asil tinju paling anyar, gosip lan informasi saka sak ndonya. Cukup klik gambar ing ngisor iki utawa gambar apa wae kanggo kabeh media sosial kita:

Warta Tinju YouTube | Boxen247.com


Warta & Hasil Tinju Paling Anyar

Warta tinju paling anyar, asil tinju, wawancara pejuang lan prediksi perang. Kita minangka salah siji sing paling cepet nanggapi warta lan asil tinju paling anyar lan nggawa asil tinju paling anyar saka Inggris, Jerman, Eropa, AS… .ing jagad iki!


Warta Tinju ing saindenging jagad kanthi 104 Basa

Warta tinju paling anyar ing donya & asil tinju ana 104 basa. Kita nyakup tinju profesional, tinju amatir, tinju pria lan wanita. Saluran YouTube sing dianyari saben dina wis diwiwiti nggawa sampeyan kabeh informasi paling anyar saka saindenging jagad, kalebu pratinjau pertarungan lan wawancara.

Asil Tinju Saka saindenging Jagad

Cukup pilih basa sing bener saka panji ing sisih kiwa ngisor layar sampeyan.

Latest


Boxen247.com Saiki ing YouTube

Wiwit tanggal 24 Juli, Boxen247.com bakal nganyari video saben dina ing YouTube - klik link ing ngisor iki kanggo langganan.

Boxen247.com


Wanita Dina Thorslund - Juara WBO Super Bantam

Kita uga nutupi tinju wanita kanthi lengkap!

Warta lan asil dianyari sadina, pitung dina seminggu. Menawa entuk asil, kita bakal nglumpukake informasi babagan pertandingan tinju sing bisa dilaporake (yen ora ana ing ngarep).

Kita bakal nglaporake pertandingan kasebut kanthi tataran paling hebat sing duweni pengaruh penting kanggo acara aula tinju sing kringet ing tengah Brasil .... Kita ora peduli, kita seneng olahraga tinju! Iku

Latest Artur Beterbiev - Juara Kelas Warga Ringan WBO

wis dadi tresnaku wiwit wiwitane Jack Johnson nganti Mike Tyson sing ngrusak ing taun 1980an. Kita bakal ngunggahake kabeh gelut sing nggawe olahraga kaya saiki sing diwenehake, penggemar tinju, informasi paling apik kanggo penggemar tinju hardcore menyang penggemar gelut santai.


Asil Tinju Langsung Kaya kedadeyan kasebut

Kita nyoba lan nutupi sebagian besar gelut utama kanthi asil tinju LIVE nalika kedadeyan. Kita bakal nambah skor langsung ora langsung saka kertu gelut tinju sing bakal dilindhungi.

Latest George Foreman - Juara kelas berat kelas loro

YouTube "Fight Night's" langsung bakal diwiwiti nalika komentari langsung langsung lan diiringi telpon lan diskusi bakal ditindakake sadurunge lan sawise saben gelut nalika kedadeyan kasebut. Kita bakal ngrusak sore lan nggawe sampeyan dadi penggemar.

Kita bakal tansah ngirim ing kene lan ing media sosial sing gelut sing bakal kita tutupi lan bakal duwe dhaptar ing situs web iki.

Kanggo dhaptar acara tinju sing dicakup, klik link ing ngisor iki> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Tau dianggep pindhah menyang jurnalisme tinju?

Apa sing ditawakake minangka platform kanggo mbuktekake bakat jurnalistik sampeyan dadi perusahaan sing bisa nggawa sampeyan dadi kontributor tinju sing dibayar.

Boxen247.com duwe pamirsa sing maca ing saindenging jagad sing maca artikel, warta & asil tinju, lan kita bakal bisa ngirim artikel ing situs web.

ana NO pembayaran finansial langsung saka Boxen247.com menyang panulis tamu, nanging kanthi saben artikel jeneng lan alamat email sampeyan, Twitter nangani dll bakal ditambahake ing post / artikel.

Artikel sampeyan Kudu UNIK LAN ASLI lan ora dijupuk saka situs liyane (kita mriksa kabeh artikel plagiarisme liwat Copyscape), kudu melek lan mriksa ejaan lan ora dianggep nyerang para petinju utawa sing maca.

Bisa uga contone artikel tinju sing bersejarah utawa saiki, ana gandhengane karo warta, asil sing ana gandhengane ... sejatine ana hubungane karo tinju. Sampeyan uga seneng ngarahake pembaca langsung menyang artikel liwat tautan media sosial. Kabeh artikel kudu akurat karo statistik utawa riwayat sejarah sing bener lan bakal dicenthang.

Yen kasengsem, mangga email boxen247@gmail.com

Kita ora part time!

Staff full time nggawa sampeyan warta tinju & asil tinju paling anyar saka Inggris, AS lan saindenging jagad, minangka semangat lan semangat sampeyan. Minangka penggemar game gelut, sampeyan pengin ngerti sapa sing gelut sapa, nalika gelut lan sapa sing menang gelut kasebut. Kita nyoba ora ninggalake kesenjangan kanthi kabeh kertu gelut ditutup nalika bisa (ora mung para pejuang 'utama').

Latest Muhammad Ali - Juara kelas telu abot

Kita minangka salah sawijining sing paling cepet ing internet sing nanggepi warta tinju paling anyar, asil tinju, gosip lan pengumuman paling anyar. Nalika ing situs iki, mesthi 'refresh' saben kaca kanggo mesthekake konten sing paling anyar.

Situs web kita terus dianyari sedina muput (kita dudu bagean wektu). Kita ngupayakake nggawa asil tinju, warta lan gosip paling anyar sing bakal narik kawigaten penggemar tinju hardcore lan penggemar gelut santai. Warta & asil ora mung khusus Inggris, AS utawa negara, nanging tinju ing saindenging jagad kaya sing bakal sampeyan deleng.


Kabeh Top 10 Boxer Paling Anyar

boxing Oleksandr Usyk - Mantan Juara Cruiserweight & Contender Heavyweight Saiki

Saiki ditulis (P4P, kelas berat & cruiserweight), ing bagean iki sampeyan bakal nemokake sepuluh petinju top boxen247.com ing saben bobot.

Kabeh subyektif lan mung ndeleng kepiye petinju jaman biyen padha-padha.


Boxen247.com ing Media Sosial

Aja nganti ngetutake kita ing Facebook, Instagram, Twitter lan uga Pinterest. Kita sosial banget lan ngirim lan tweet saben asil gelut utawa warta tinju paling anyar nalika nganyari lan upload TinjuBoxen247.com. Kita seneng supaya para penggemar gelut terus nganyari karo kabeh gosip gelut saka petinju lan saben pengumuman sing digawe ing saindenging jagad ing game gelut kasebut.

Kita uga ngirim gambar bonus lan gelut rekaman ing Facebook. Wenehi jempol (klik gambar Facebook) supaya bisa dingerteni babagan kabeh kedadeyan ing game gelut kasebut.

Penafian ukum: Kabeh pandangan lan komentar saka boxen247.com ora bias lan sejatine minangka sudut pandang pribadi babagan topik sing dibahas. Situs web iki ora ana gandhengane karo sapa wae, perusahaan utawa organisasi ing Inggris utawa ing saindenging jagad.