Sponsor Olahraga Worldwide Saiki Kasedhiya

Warta Tinju Saka Boxen247.comWarta Tinju Paling Anyar Saka Boxen247.comBoxing News Saka Eropah No.1 Boxing Channel | Boxen247.com

Facebook

Mikaela Mayer-Alycia Baumgardner 130-Pound penyatuan judhul ON!

Mikaela Mayer vs. Alycia Baumgardner Informasi tanggal, papan, lan tiket bakal diumumake ing minggu ngarep juara dunia kelas ringan WBO/IBF/Ring Magazine Mikaela Mayer lan juara WBC ...
Read More

Saul "Canelo" Alvarez nglawan Gennadiy "GGG" Golovkin ing 17 September

Saul Alvarez vs. Gennadiy Golovkin 3 17 September 2022 Saul 'Canelo' Alvarez lan Gennadiy 'GGG' Golovkin bakal ketemu ing clash trilogi epik ing 17 September. Canelo vs. GGG III bakal ...
Read More

Hamzah Sheeraz entuk penghargaan petinju enom paling apik

Hamzah Sheeraz diajeni dening Klub Penulis Tinju kanthi penghargaan Petinju Muda Terbaik ing Taun iki ing London. Prestasi 22 taun kasebut diakoni ing ...
Read More

Dmitry Bivol ora bisa nolak gelar 44-0 Gilberto Ramirez

Mantan Juara Dunia Super Middleweight Gilberto “Zurdo” Ramirez (44-0, 30 KOs) wis nindakake kabeh kanthi ngancam kesehatan Juara Kelas Berat Super Ringan Asosiasi Tinju Dunia (WBA) ...
Read More

Anthony Herrera mlebu kesepakatan promosi karo Matchroom

Anthony Herrera wis nandhatangani kesepakatan promosi karo Eddie Hearn lan Matchroom lan bali menyang aksi tanggal 10 Juni ing Arena Alcalde ing Guadalajara, Meksiko, manggon ing saindenging jagad ...
Read More

Jeter Promotions thrills pembuangan saka Atlanta karo nglipur wengi saka gelut

Morgan Griggie vs. Luis Pena Buckhead Fight Club, Atlanta, Georgia, AS - 21 Mei 2022 Jeter Promotions nggawe debut sing kuat ing Atlanta kanthi kertu sangang pertandhingan sing apik banget ...
Read More

Petinju amatir sing misuwur ing California, Jesikah Guerra dadi pro

Petinju Amerika sing dihias Jesikah Guerra wis ngumumake yen dheweke ninggalake amatir, ing ngendi dheweke dadi juara nasional 10-wektu, kanggo gabung karo pangkat profesional. Sing umur 19 taun...
Read More

Shoh Ergashev ngrancang kembang api ing acara utama Detroit Brawl

Shohjahon Ergashev vs. Luis Alberto Veron Lincoln Ballroom of the Ford Community & Performing Arts Center ing Dearborn, Michigan, AS - 26 Mei 2022 IBF #4, WBA #13, ...
Read More

Michael Dutchover yakin bisa menang Turnamen Peluang Terakhir

Michael Dutchover vs. Clarence Booth ProBox Events Center, Plant City, Florida, AS – 20 Mei 2022 Kelas welter junior Michael Dutchover (16-2, 10 KOs) maju menyang babak semifinal ...
Read More

Joshua Buatsi pancasan Craig Richards, Babic, Cameron & Davies Jr

Joshua Buatsi vs. Craig Richards O2 Arena ing London, Inggris - 21 Mei 2022 Joshua Buatsi ngalahake Craig Richards kanthi keputusan unanimous ing World Boxing Association (WBA) ...
Read More

Antonio Nieves ngalahake Judy Flores sing ora dikalahake supaya karir maneh ing trek

Antonio Nieves nglawan Judy Flores Civic Center ing Cleveland Heights, Ohio, AS - 21 Mei 2022 Setu kepungkur iki, mantan penantang gelar juara dunia super-flyweight Antonio Nieves (20-3,1, 11 KOs), entuk ...
Read More

Bintang India, Neeraj, unggul ing "Knockout Fight Night 2" ing pertarungan gelar UBO

Neeraj vs. Moksadul Rana New Delhi, India - 11 Juni 2022 "Knockout Fight Night 2", tanggal 11 Juni ing New Delhi, India, bakal nampilake bintang lokal Neeraj headlining ...
Read More

James Bernadin ngalahake Kenny Robles kanggo judhul NBA Americas

James Bernadin vs. Kenny Robles 2300 Arena, Philadelphia, AS – 20 Mei 2022 James Bernadin njupuk keputusan unanimous wolung babak nglawan Kenny Robles kanggo nyekel NBA Americas Junior ...
Read More

BOXXER bali menyang Midlands kanthi acara Terobosan tanggal 25 Juni

Coventry SkyDome, Coventry, Inggris - 25 Juni 2022 Generasi anyar bintang tinju Inggris ing mangsa ngarep bebarengan karo bakat midlands bakal dipamerake langsung ing Sky Sports wulan ngarep ...
Read More

Dihiasi amatir Daniel Blancas ndominasi ing perang pro kapindho

Daniel Blancas vs. Heinrich Coorssen Caceres Kartu Promosi ProBox ing Plant City, Florida, AS - 20 Mei 2022 Wengi wengi prospek kelas menengah, Daniel Blancas (2-0, 1 KO), sing dadi ...
Read More

Connor Coyle ngalahake Antonio Todd kanggo gelar NABA ing Orlando, Florida

Connor Coyle nglawan Antonio Todd Caribe Royale ing Orlando, Florida, AS - 21 Mei 2022 Connor “The Kid” Coyle (16-0, 7 KO) ngrebut gelar kelas menengah NABA sawise ...
Read More

Alen "The Savage" Babic ngalahake Adam Balski ing perang Bridgerweight!

Alen Babic vs. Adam Balski O2 Arena ing London, Inggris 21 Mei 2022 Alen “The Savage” Babic (11-0, 10 KO), underdog kanggo pisanan ing ...
Read More

Jean Pascal ngalahake Fanlong Meng & asil Turnamen Peluang Terakhir

Jean Pascal vs. Fanlong Meng ProBox Events Center, Plant City, Florida, AS - 20 Mei 2022 Mantan juara dunia kalih wektu Jean Pascal (36-6-1, 20 KOs) ngetung 12 babak ...
Read More

Langganan Saluran YouTube anyar kanggo prediksi gelut, wawancara petinju lan kabar lan asil tinju paling anyar, gosip lan informasi saka sak ndonya. Cukup klik gambar ing ngisor iki utawa gambar apa wae kanggo kabeh media sosial kita:

Warta Tinju YouTube | Boxen247.com


Warta & Hasil Tinju Paling Anyar

Warta tinju paling anyar, asil tinju, wawancara pejuang lan prediksi perang. Kita minangka salah siji sing paling cepet nanggapi warta lan asil tinju paling anyar lan nggawa asil tinju paling anyar saka Inggris, Jerman, Eropa, AS… .ing jagad iki!


Warta Tinju ing saindenging jagad kanthi 104 Basa

Warta tinju paling anyar ing donya & asil tinju ana 104 basa. Kita nyakup tinju profesional, tinju amatir, tinju pria lan wanita. Saluran YouTube sing dianyari saben dina wis diwiwiti nggawa sampeyan kabeh informasi paling anyar saka saindenging jagad, kalebu pratinjau pertarungan lan wawancara.

Asil Tinju Saka saindenging Jagad

Cukup pilih basa sing bener saka panji ing sisih kiwa ngisor layar sampeyan.

Latest


Boxen247.com Saiki ing YouTube

Wiwit tanggal 24 Juli, Boxen247.com bakal nganyari video saben dina ing YouTube - klik link ing ngisor iki kanggo langganan.

Boxen247.com


Wanita Dina Thorslund - Juara WBO Super Bantam

Kita uga nutupi tinju wanita kanthi lengkap!

Warta lan asil dianyari sadina, pitung dina seminggu. Menawa entuk asil, kita bakal nglumpukake informasi babagan pertandingan tinju sing bisa dilaporake (yen ora ana ing ngarep).

Kita bakal nglaporake pertandingan kasebut kanthi tataran paling hebat sing duweni pengaruh penting kanggo acara aula tinju sing kringet ing tengah Brasil .... Kita ora peduli, kita seneng olahraga tinju! Iku

Latest Artur Beterbiev - Juara Kelas Warga Ringan WBO

wis dadi tresnaku wiwit wiwitane Jack Johnson nganti Mike Tyson sing ngrusak ing taun 1980an. Kita bakal ngunggahake kabeh gelut sing nggawe olahraga kaya saiki sing diwenehake, penggemar tinju, informasi paling apik kanggo penggemar tinju hardcore menyang penggemar gelut santai.


Asil Tinju Langsung Kaya kedadeyan kasebut

Kita nyoba lan nutupi sebagian besar gelut utama kanthi asil tinju LIVE nalika kedadeyan. Kita bakal nambah skor langsung ora langsung saka kertu gelut tinju sing bakal dilindhungi.

Latest George Foreman - Juara kelas berat kelas loro

YouTube "Fight Night's" langsung bakal diwiwiti nalika komentari langsung langsung lan diiringi telpon lan diskusi bakal ditindakake sadurunge lan sawise saben gelut nalika kedadeyan kasebut. Kita bakal ngrusak sore lan nggawe sampeyan dadi penggemar.

Kita bakal tansah ngirim ing kene lan ing media sosial sing gelut sing bakal kita tutupi lan bakal duwe dhaptar ing situs web iki.

Kanggo dhaptar acara tinju sing dicakup, klik link ing ngisor iki> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Tau dianggep pindhah menyang jurnalisme tinju?

Apa sing ditawakake minangka platform kanggo mbuktekake bakat jurnalistik sampeyan dadi perusahaan sing bisa nggawa sampeyan dadi kontributor tinju sing dibayar.

Boxen247.com duwe pamirsa sing maca ing saindenging jagad sing maca artikel, warta & asil tinju, lan kita bakal bisa ngirim artikel ing situs web.

ana NO pembayaran finansial langsung saka Boxen247.com menyang panulis tamu, nanging kanthi saben artikel jeneng lan alamat email sampeyan, Twitter nangani dll bakal ditambahake ing post / artikel.

Artikel sampeyan Kudu UNIK LAN ASLI lan ora dijupuk saka situs liyane (kita mriksa kabeh artikel plagiarisme liwat Copyscape), kudu melek lan mriksa ejaan lan ora dianggep nyerang para petinju utawa sing maca.

Bisa uga contone artikel tinju sing bersejarah utawa saiki, ana gandhengane karo warta, asil sing ana gandhengane ... sejatine ana hubungane karo tinju. Sampeyan uga seneng ngarahake pembaca langsung menyang artikel liwat tautan media sosial. Kabeh artikel kudu akurat karo statistik utawa riwayat sejarah sing bener lan bakal dicenthang.

Yen kasengsem, mangga email boxen247@gmail.com

Kita ora part time!

Staff full time nggawa sampeyan warta tinju & asil tinju paling anyar saka Inggris, AS lan saindenging jagad, minangka semangat lan semangat sampeyan. Minangka penggemar game gelut, sampeyan pengin ngerti sapa sing gelut sapa, nalika gelut lan sapa sing menang gelut kasebut. Kita nyoba ora ninggalake kesenjangan kanthi kabeh kertu gelut ditutup nalika bisa (ora mung para pejuang 'utama').

Latest Muhammad Ali - Juara kelas telu abot

Kita minangka salah sawijining sing paling cepet ing internet sing nanggepi warta tinju paling anyar, asil tinju, gosip lan pengumuman paling anyar. Nalika ing situs iki, mesthi 'refresh' saben kaca kanggo mesthekake konten sing paling anyar.

Situs web kita terus dianyari sedina muput (kita dudu bagean wektu). Kita ngupayakake nggawa asil tinju, warta lan gosip paling anyar sing bakal narik kawigaten penggemar tinju hardcore lan penggemar gelut santai. Warta & asil ora mung khusus Inggris, AS utawa negara, nanging tinju ing saindenging jagad kaya sing bakal sampeyan deleng.


Kabeh Top 10 Boxer Paling Anyar

boxing Oleksandr Usyk - Mantan Juara Cruiserweight & Contender Heavyweight Saiki

Saiki ditulis (P4P, kelas berat & cruiserweight), ing bagean iki sampeyan bakal nemokake sepuluh petinju top boxen247.com ing saben bobot.

Kabeh subyektif lan mung ndeleng kepiye petinju jaman biyen padha-padha.


Boxen247.com ing Media Sosial

Aja nganti ngetutake kita ing Facebook, Instagram, Twitter lan uga Pinterest. Kita sosial banget lan ngirim lan tweet saben asil gelut utawa warta tinju paling anyar nalika nganyari lan upload TinjuBoxen247.com. Kita seneng supaya para penggemar gelut terus nganyari karo kabeh gosip gelut saka petinju lan saben pengumuman sing digawe ing saindenging jagad ing game gelut kasebut.

Kita uga ngirim gambar bonus lan gelut rekaman ing Facebook. Wenehi jempol (klik gambar Facebook) supaya bisa dingerteni babagan kabeh kedadeyan ing game gelut kasebut.

Penafian ukum: Kabeh pandangan lan komentar saka boxen247.com ora bias lan sejatine minangka sudut pandang pribadi babagan topik sing dibahas. Situs web iki ora ana gandhengane karo sapa wae, perusahaan utawa organisasi ing Inggris utawa ing saindenging jagad.