Blog Video Tinju Bakal Cepet

Warta Tinju Paling Anyar 24/7 

Hasil tinju & asil tinju paling anyar. Wawancara tinju, pratinjau, vlog, nanging isih ana liyane. Ora mung situs web sing menehi warta tinju paling anyar, nanging situs web tinju sing mandheg saben dina saya akeh.

Saluran YouTube Boxen247.com

Warta Tinju Saka Boxen247.com

Warta Tinju & Hasil Tinju ing saindenging jagad

Warta Tinju Paling Anyar

Dhukungan boxen247.com

(Cukup Klik ing Judhul)


Toko Online HardcoreBoxing.co.ukHardcoreBoxing.co.uk

Boxen 24/7 saiki bakal duwe toko online tinju sing adol olahraga tinju lan barang liyane sing ana gandhengane karo tinju. HardcoreBoxing.co.uk kanthi pengiriman ing saindenging jagad bakal cepet…


Warta & asil tinju, kita minangka salah siji sing paling cepet nanggapi warta tinju paling anyar lan nggawa asil tinju paling anyar saka Inggris, AS lan kabeh negara liya ing saindenging jagad.

Warta Tinju | Boxen247.comWarta lan asil dianyari sadina, pitung dina seminggu. Menawa entuk asil, kita bakal nglumpukake informasi babagan pertandingan tinju sing bisa dilaporake (yen ora ana ing ngarep).

Kita bakal nglaporake pertandingan kasebut kanthi tataran paling hebat sing duweni pengaruh penting kanggo acara aula tinju sing kringet ing tengah Brasil… .kula ora preduli, kita seneng olahraga tinju! Katresnan kita wiwit awal Jack Johnson nganti Mike Tyson sing ngrusak ing taun 1980an. Kita bakal ngunggahake kabeh gelut sing nggawe olahraga kaya saiki sing diwenehake, penggemar tinju, informasi paling apik kanggo penggemar tinju hardcore menyang penggemar gelut santai.


Asil Tinju Langsung Kaya kedadeyan kasebut

(& Skor Ora Resmi) 

Kita nyoba lan nutupi sebagian besar gelut utama kanthi asil tinju LIVE nalika kedadeyan. Kita bakal nambah skor langsung ora langsung saka kertu gelut tinju sing bakal dilindhungi.

YouTube "Fight Night's" langsung bakal diwiwiti nalika komentari langsung langsung lan diiringi telpon lan diskusi bakal ditindakake sadurunge lan sawise saben gelut nalika kedadeyan kasebut. Kita bakal ngrusak sore lan nggawe sampeyan dadi penggemar. Warta & Hasil Tinju | Boxen247.com

Kita bakal tansah ngirim ing kene lan ing media sosial sing gelut sing bakal kita tutupi lan bakal duwe dhaptar ing situs web iki.

Kanggo dhaptar acara tinju sing dicakup, klik link ing ngisor iki> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Dhukungan Boxen247.com

Yen sampeyan seneng karo apa sing kita lakoni lan pengin ndhukung situs web warta tinju, sampeyan bisa nindakake iki ing kaca dhukungan liwat menu utawa sampeyan bisa ngeklik ikon sumbangan abang gedhe ing ngisor iki.

Warta Mike Tyson | Boxen247.comKABEH DONASI KANGGO WRITER BOXING KANGGO NGISI ISI (SANJA BISA KANGGO BEER AING Matur Nuwun)

Nalika sampeyan, para penggemar gelut, nalika sampeyan ndhukung situs web iki, wenehake informasi babagan liyane (utawa kurang) sing sampeyan pengin minangka layanan.

Sumbangan bisa digawe kanthi kertu kredit / debit utawa PayPal, minangka sumbangan kaping siji utawa pambayaran maneh. Dhukungan sampeyan bakal njaga situs web tinju iki lan bakal mbantu kita tuwuh, njaga video tinju tanpa iklan lan ngirim luwih asring nulis artikel tinju sing luwih dawa. We are full time lan kita bisa terus sponsor lan sumbangan.

 Cukup klik ing tombol PayPal ing sisih ngisor feed warta kanggo ndhukung lan mbantu tuwuh. Tombol iki bakal nggawa sampeyan menyang kaca sumbangan sederhana. Matur nuwun

Wawancara Boxer Saka Boxen247.com

Jelajahi situs web kanthi lengkap kanggo ndeleng sebabe ora mung kaca berita lan asil… .sedya nggawe sampeyan terhibur nalika sampeyan lagi ing kene.

Kita ora part time!

Staff full time nggawa sampeyan warta tinju & asil tinju paling anyar saka Inggris, AS lan saindenging jagad, minangka semangat lan semangat sampeyan. Minangka penggemar game gelut, sampeyan pengin ngerti sapa sing gelut sapa, nalika gelut lan sapa sing menang gelut kasebut. Kita nyoba ora ninggalake kesenjangan kanthi kabeh kertu gelut ditutup nalika bisa (ora mung para pejuang 'utama').

Warta Tinju Paling Anyar | Boxen247.comKita minangka salah sawijining sing paling cepet ing internet sing nanggepi warta tinju paling anyar, asil tinju, gosip lan pengumuman paling anyar. Nalika ing situs iki, mesthi 'refresh' saben kaca kanggo mesthekake konten sing paling anyar.

Situs web kita terus dianyari sedina muput (kita dudu bagean wektu). Kita ngupayakake nggawa asil tinju, warta lan gosip paling anyar sing bakal narik kawigaten penggemar tinju hardcore lan penggemar gelut santai. Warta & asil ora mung khusus Inggris, AS utawa negara, nanging tinju ing saindenging jagad kaya sing bakal sampeyan deleng.


Kabeh Top 10 Boxer Paling Anyar

Saiki ditulis (P4P, kelas berat & cruise), Asil Tinju Saka boxen247.coming bagean iki, sampeyan bakal nemokake sepuluh petinju top boxen247.com ing saben bobot.

Kabeh subyektif lan mung ndeleng kepiye petinju jaman biyen padha-padha.

Penafian ukum: Kabeh pandangan lan komentar saka boxen247.com ora bias lan sejatine minangka sudut pandang pribadi babagan topik sing dibahas. Situs web iki ora ana gandhengane karo sapa wae, perusahaan utawa organisasi ing Inggris utawa ing saindenging jagad.