Sponsor Olahraga Worldwide Saiki Kasedhiya

Fury vs. Wilder 3 Boxen News Boxen247.com

Warta Tinju Paling Anyar Saka Boxen247.com

Situs Web Berita Boxing No.1 Eropa Boxen247.com

Blair "The Flair" Cobbs target Adrien Broner lan Conor Benn

Kelas welter sing durung dikalahake Pangeran Ranch Boxing, Blair "The Flair" Cobbs (14-0-1, 9 KOs), pengin menehi para penggemar gelut lan target Adrien Broner (34-4-1, ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

TRILLERVERZ II ngirimake jumlah pamirsa sing ngilangi rekor

Penggemar Hip Hop lan penggemar Boxing dadi pemenang gedhe ing dina Selasa wengi, tanggal 14 September nalika TRILLERVERZ II ngirimake jumlah pemirsa sing akeh banget. Kanthi gelut limang perang ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Patung juara WBC Oscar Valdez diumumake ing Nogales, Sonora

Juara kelas super featherweight Dewan Tinju Dunia Oscar Valdez, nalika mbukak patung kasebut kanggo ngurmati Nogales, Sonora. Patung Oscar Valdez ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Marc Castro 'seneng banget' gelut ing Fresno tanggal 16 Oktober

Marc Castro ujar manawa dheweke 'seneng banget' kanggo gelut kaping pisanan ing jajaran sing dibayar ing kampung halamane nalika dheweke bangga bisa ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Fury vs. Wilder 3 ing ESPN & FOX Sports ing Pay-Per-View tanggal 9 Oktober

Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 Pertandhingan kaping telu ing antarane rong raksasa kasebut - Fury yaiku 6'9 "dene Wilder yaiku 6'7" - bakal nyimpulake ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Serhii Bohachuk ngalahake Raphael Igbokwe & asil saka Montebello, AS

Serhii Bohachuk vs. Raphael Igbokwe Pusat Acara Cannon Tenang ing Montebello, California, AS 16/9/21 kelas super kelas welter Ukraina Serhii "El Flaco" Bohachuk mandheg Raphael "Alangan" Igbokwe ing ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Matchroom & Tottenham Hotspur FC nyumbang 200 tiket AJ-Usyk menyang NHS

Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk Matchroom Boxing lan Tottenham Hotspur FC bangga ngumumake yen bakal menehi 200 tiket kanggo blockbuster Anthony Joshua ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Tommy Frank & Matt Windle kontes Judhul Flyweight Inggris sesuk

Tommy Frank vs. Matt Windle Ponds Forge Arena, Sheffield, Inggris 18/9/21 Bakal dadi proyek pembangunan maneh sing gedhe kanggo Tommy Frank yen dheweke ora melu kelas ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Hyun Mi Choi & Simone Da Silva bobote ing Seoul, Korea Selatan

Hyun Mi Choi lawan Simone Da Silva City Kota Dong-Du-Cheon, ing Seoul, Korea Selatan 18/9/21 Juara kelas super featherweight Asosiasi Tinju Dunia (WBA), Korea Hyun Mi Choi, ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Ing dina iki: Victor Rabanales ngalahake Joichiro Tatsuyoshi kanggo gelar juara dunia

Victor Rabanales mungsuh Joichiro Tatsuyoshi Osaja-Jo Osaka Hall, Jepang - 17 September 1992 Ing Hall Osaja-Jo Osaka, Jepang, Meksiko Victor Rabanales menang ing dunia bantam kelas WBC ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Thor Bjornson lawan Devon Larratt bobot kertu gelut lengkap saka Dubai

Thor Bjornson vs. Devon Larratt Sport Society ing Dubai 18/9/21 Thor Bjornson lan Devon Larratt padha tekan timbangan ing dina Jumuah nalika dheweke siyap ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Conor 'The Destroyer' Benn target Desember bali

Bintang Rising Welterweight Conor Benn wis mlebu kontrak multi-gelut anyar karo Eddie Hearn's Matchroom Boxing sawise njaga rekor sing sampurna kanthi ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Bobot Samuel Teah lawan Larry Fryers wiwit 2300 Arena ing Philadelphia

Samuel Teah vs. Larry Fryers Bobot kanggo kertu dina Jumuah wengi ing 2300 Arena ing Philadelphia Samuel Teah 139.8 - Larry Fryers 138.9 Jesse Hart 169.5 ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

AIBA nanggapi IOC, reformasi menehi kemajuan

AIBA wis suwe ngupayakake reformasi komprehensif lan matur nuwun banget amarga ngakoni publik IOC manawa langkah maju mesthi ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

WBA miwiti pamindhahan dadi juara siji kelas welter

Asosiasi Tinju Dunia (WBA) nerbitake resolusi supaya "Box-Off" ing divisi welterweight, duwe juara tunggal. Yordenis Ugas bakal mbela gelar ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

WBA nglakokake tawaran dompet Roger Gutierrez vs. Chris Colbert tanggal 27 September

Roger Gutierrez vs. Chris Colbert Asosiasi Tinju Dunia (WBA) liwat Komite Kejuaraan, ngundang Dompet Dompet kanggo gelaran juara Juara Super Featherweight antarane ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Oscar Rivas lan Bryant Jennings dadi juara kanggo Bridgerweight Premiere

Oscar Rivas lawan Bryant Jennings 2 L'Olympia ing Montréal, Kanada 22/10/21 Gelut kaping pisanan kanggo judhul Bridger Dewan Tinju Dunia bakal ditindakake ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Para medali Kejuaraan Dunia AIBA kanggo entuk dhuwit kanggo nambah dhuwit

Kanggo pisanan ing sejarah 75 taun AIBA, pemenang medali ing Kejuaraan Tinju Dunia Pria AIBA ing Belgrade, Serbia bakal entuk ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

WBA nglakokake tawaran dompet Artem Dalakian lawan Luis Concepción tanggal 27 September

Artem Dalakian lawan Luis Concepción Pertandhingan wajib antara juara kelas flyweight Asosiasi Tinju Dunia (WBA), Artem Dalakian Ukraina, lan penantang resmi lan mantan ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Daniel Bailey kelas bulu super 7-0 metu ing Boston tanggal 25 September

Kelas super bulu sing ora dikalahake, Daniel "GDFE" Bailey (7-0, 4 KOs) yaiku wong enom, militer sing bakal pisanan ing Boston. Daripada nyawang, ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Langganan sing anyar YouTube Channel diwiwiti kanthi warta lan asil tinju paling anyar, gosip lan informasi saka saindenging jagad. Cukup klik gambar ing ngisor iki utawa gambar apa wae kanggo kabeh media sosial:

YouTube Boxen247.com (Kristian von Sponneck)Facebook Boxen247.com (Kristian von Sponneck)Instagram Boxen247.com (Kristian von Sponneck)Twitter Boxen247.com (Kristian von Sponneck)


Warta & Hasil Tinju Paling Anyar

Warta tinju paling anyar, asil tinju. Kita minangka salah siji sing paling cepet nanggapi warta lan asil tinju paling anyar lan nggawa asil tinju paling anyar saka Inggris, Jerman, Eropa, AS… .ing jagad iki!


Warta Tinju ing saindenging jagad kanthi 104 Basa

Warta tinju paling anyar & tinju asil ing 104 basa. Kita nyakup tinju profesional, tinju amatir, tinju pria lan wanita. Saluran YouTube sing dianyari saben dina diwiwiti tanggal 24 Juli, nggawa sampeyan kabeh informasi paling anyar saka saindenging jagad.

Asil Tinju Saka saindenging Jagad

Cukup pilih basa sing bener saka panji ing sisih kiwa ngisor layar sampeyan.

Warta Tinju Dunia Paling Anyar | Boxen247.com


Boxen247.com Saiki ing YouTube

Wiwit tanggal 24 Juli, Boxen247.com bakal nganyari video saben dina ing YouTube - klik link ing ngisor iki kanggo langganan.

Boxen247.com Saiki ing YouTube


Tinju Wanita Saka Boxen247.com
Dina Thorslund - Juara WBO Super Bantam

Kita uga nutupi tinju wanita kanthi lengkap!

Warta lan asil dianyari sadina, pitung dina seminggu. Menawa entuk asil, kita bakal nglumpukake informasi babagan pertandingan tinju sing bisa dilaporake (yen ora ana ing ngarep).

Kita bakal nglaporake pertandingan kasebut kanthi tataran paling hebat sing duweni pengaruh penting kanggo acara aula tinju sing kringet ing tengah Brasil .... Kita ora peduli, kita seneng olahraga tinju! Iku 

Warta Tinju Paling Anyar | Boxen247.com
Artur Beterbiev - Juara Kelas Warga Ringan WBO

wis dadi tresnaku wiwit wiwitane Jack Johnson nganti Mike Tyson sing ngrusak ing taun 1980an. Kita bakal ngunggahake kabeh gelut sing nggawe olahraga kaya saiki sing diwenehake, penggemar tinju, informasi paling apik kanggo penggemar tinju hardcore menyang penggemar gelut santai.


Asil Tinju Langsung Kaya kedadeyan kasebut

Kita nyoba lan nutupi sebagian besar gelut utama kanthi asil tinju LIVE nalika kedadeyan. Kita bakal nambah skor langsung ora langsung saka kertu gelut tinju sing bakal dilindhungi.

Asil Tinju Paling Anyar | Boxen247.com
George Foreman - Juara kelas berat kelas loro

YouTube "Fight Night's" langsung bakal diwiwiti nalika komentari langsung langsung lan diiringi telpon lan diskusi bakal ditindakake sadurunge lan sawise saben gelut nalika kedadeyan kasebut. Kita bakal ngrusak sore lan nggawe sampeyan dadi penggemar.

Kita bakal tansah ngirim ing kene lan ing media sosial sing gelut sing bakal kita tutupi lan bakal duwe dhaptar ing situs web iki.

Kanggo dhaptar acara tinju sing dicakup, klik link ing ngisor iki> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Tau dianggep pindhah menyang jurnalisme tinju?

Apa sing ditawakake minangka platform kanggo mbuktekake bakat jurnalistik sampeyan dadi perusahaan sing bisa nggawa sampeyan dadi kontributor tinju sing dibayar.

Boxen247.com duwe pamirsa sing maca ing saindenging jagad sing maca artikel, warta & asil tinju, lan kita bakal bisa ngirim artikel ing situs web.

ana NO pembayaran finansial langsung saka Boxen247.com menyang panulis tamu, nanging kanthi saben artikel jeneng lan alamat email sampeyan, Twitter nangani dll bakal ditambahake ing post / artikel.

Artikel sampeyan Kudu UNIK LAN ASLI lan ora dijupuk saka situs liyane (kita mriksa kabeh artikel plagiarisme liwat Copyscape), kudu melek lan mriksa ejaan lan ora dianggep nyerang para petinju utawa sing maca.

Bisa uga contone artikel tinju sing bersejarah utawa saiki, ana gandhengane karo warta, asil sing ana gandhengane ... sejatine ana hubungane karo tinju. Sampeyan uga seneng ngarahake pembaca langsung menyang artikel liwat tautan media sosial. Kabeh artikel kudu akurat karo statistik utawa riwayat sejarah sing bener lan bakal dicenthang.

Yen kasengsem, mangga email boxen247@gmail.com

Kita ora part time!

Staff full time nggawa sampeyan warta tinju & asil tinju paling anyar saka Inggris, AS lan saindenging jagad, minangka semangat lan semangat sampeyan. Minangka penggemar game gelut, sampeyan pengin ngerti sapa sing gelut sapa, nalika gelut lan sapa sing menang gelut kasebut. Kita nyoba ora ninggalake kesenjangan kanthi kabeh kertu gelut ditutup nalika bisa (ora mung para pejuang 'utama').

Warta & Hasil Tinju Paling Anyar | Boxen247.com
Muhammad Ali - Juara kelas telu abot

Kita minangka salah sawijining sing paling cepet ing internet sing nanggepi warta tinju paling anyar, asil tinju, gosip lan pengumuman paling anyar. Nalika ing situs iki, mesthi 'refresh' saben kaca kanggo mesthekake konten sing paling anyar.

Situs web kita terus dianyari sedina muput (kita dudu bagean wektu). Kita ngupayakake nggawa asil tinju, warta lan gosip paling anyar sing bakal narik kawigaten penggemar tinju hardcore lan penggemar gelut santai. Warta & asil ora mung khusus Inggris, AS utawa negara, nanging tinju ing saindenging jagad kaya sing bakal sampeyan deleng.


Kabeh Top 10 Boxer Paling Anyar

Boxen News lan Asil Saka Boxen247.com
Oleksandr Usyk - Mantan Juara Cruiserweight & Contender Heavyweight Saiki

Saiki ditulis (P4P, kelas berat & cruiserweight), ing bagean iki sampeyan bakal nemokake sepuluh petinju top boxen247.com ing saben bobot.

Kabeh subyektif lan mung ndeleng kepiye petinju jaman biyen padha-padha.


Boxen247.com ing Media Sosial

Aja nganti ngetutake kita ing Facebook, Instagram, Twitter lan uga Pinterest. Kita sosial banget lan ngirim lan tweet saben asil gelut utawa warta tinju paling anyar nalika nganyari lan upload Berita Tinju Facebook Boxen247.comBoxen247.com. Kita seneng supaya para penggemar gelut terus nganyari karo kabeh gosip gelut saka petinju lan saben pengumuman sing digawe ing saindenging jagad ing game gelut kasebut.

Kita uga ngirim gambar bonus lan gelut rekaman ing Facebook. Wenehi jempol (klik gambar Facebook) supaya bisa dingerteni babagan kabeh kedadeyan ing game gelut kasebut.

Penafian ukum: Kabeh pandangan lan komentar saka boxen247.com ora bias lan sejatine minangka sudut pandang pribadi babagan topik sing dibahas. Situs web iki ora ana gandhengane karo sapa wae, perusahaan utawa organisasi ing Inggris utawa ing saindenging jagad.