Sponsor Olahraga Worldwide Saiki Kasedhiya

Warta Tinju Saka Boxen247.comWarta Tinju Paling Anyar Saka Boxen247.comSitus Web Berita Boxing No.1 Eropa Boxen247.comSaluran YouTube Boxen247.com

Langganan sing anyar YouTube Channel kanggo ramalan perang, wawancara petinju lan warta lan asil tinju paling anyar, gosip lan informasi saka saindenging jagad. Cukup klik gambar ing ngisor iki utawa gambar apa wae kanggo kabeh media sosial:

YouTube Boxen247.com (Kristian von Sponneck)Facebook Boxen247.com (Kristian von Sponneck)


Warta & Hasil Tinju Paling Anyar

Warta tinju paling anyar, asil tinju, wawancara pejuang lan prediksi perang. Kita minangka salah siji sing paling cepet nanggapi warta lan asil tinju paling anyar lan nggawa asil tinju paling anyar saka Inggris, Jerman, Eropa, AS… .ing jagad iki!


Warta Tinju ing saindenging jagad kanthi 104 Basa

Warta tinju paling anyar ing donya & asil tinju ana 104 basa. Kita nyakup tinju profesional, tinju amatir, tinju pria lan wanita. Saluran YouTube sing dianyari saben dina wis diwiwiti nggawa sampeyan kabeh informasi paling anyar saka saindenging jagad, kalebu pratinjau pertarungan lan wawancara.

Asil Tinju Saka saindenging Jagad

Cukup pilih basa sing bener saka panji ing sisih kiwa ngisor layar sampeyan.

Warta Tinju Dunia Paling Anyar | Boxen247.com


Boxen247.com Saiki ing YouTube

Wiwit tanggal 24 Juli, Boxen247.com bakal nganyari video saben dina ing YouTube - klik link ing ngisor iki kanggo langganan.

Boxen247.com Saiki ing YouTube


Tinju Wanita Saka Boxen247.com
Dina Thorslund - Juara WBO Super Bantam

Kita uga nutupi tinju wanita kanthi lengkap!

Warta lan asil dianyari sadina, pitung dina seminggu. Menawa entuk asil, kita bakal nglumpukake informasi babagan pertandingan tinju sing bisa dilaporake (yen ora ana ing ngarep).

Kita bakal nglaporake pertandingan kasebut kanthi tataran paling hebat sing duweni pengaruh penting kanggo acara aula tinju sing kringet ing tengah Brasil .... Kita ora peduli, kita seneng olahraga tinju! Iku

Warta Tinju Paling Anyar | Boxen247.com
Artur Beterbiev - Juara Kelas Warga Ringan WBO

wis dadi tresnaku wiwit wiwitane Jack Johnson nganti Mike Tyson sing ngrusak ing taun 1980an. Kita bakal ngunggahake kabeh gelut sing nggawe olahraga kaya saiki sing diwenehake, penggemar tinju, informasi paling apik kanggo penggemar tinju hardcore menyang penggemar gelut santai.


Asil Tinju Langsung Kaya kedadeyan kasebut

Kita nyoba lan nutupi sebagian besar gelut utama kanthi asil tinju LIVE nalika kedadeyan. Kita bakal nambah skor langsung ora langsung saka kertu gelut tinju sing bakal dilindhungi.

Asil Tinju Paling Anyar | Boxen247.com
George Foreman - Juara kelas berat kelas loro

YouTube "Fight Night's" langsung bakal diwiwiti nalika komentari langsung langsung lan diiringi telpon lan diskusi bakal ditindakake sadurunge lan sawise saben gelut nalika kedadeyan kasebut. Kita bakal ngrusak sore lan nggawe sampeyan dadi penggemar.

Kita bakal tansah ngirim ing kene lan ing media sosial sing gelut sing bakal kita tutupi lan bakal duwe dhaptar ing situs web iki.

Kanggo dhaptar acara tinju sing dicakup, klik link ing ngisor iki> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Tau dianggep pindhah menyang jurnalisme tinju?

Apa sing ditawakake minangka platform kanggo mbuktekake bakat jurnalistik sampeyan dadi perusahaan sing bisa nggawa sampeyan dadi kontributor tinju sing dibayar.

Boxen247.com duwe pamirsa sing maca ing saindenging jagad sing maca artikel, warta & asil tinju, lan kita bakal bisa ngirim artikel ing situs web.

ana NO pembayaran finansial langsung saka Boxen247.com menyang panulis tamu, nanging kanthi saben artikel jeneng lan alamat email sampeyan, Twitter nangani dll bakal ditambahake ing post / artikel.

Artikel sampeyan Kudu UNIK LAN ASLI lan ora dijupuk saka situs liyane (kita mriksa kabeh artikel plagiarisme liwat Copyscape), kudu melek lan mriksa ejaan lan ora dianggep nyerang para petinju utawa sing maca.

Bisa uga contone artikel tinju sing bersejarah utawa saiki, ana gandhengane karo warta, asil sing ana gandhengane ... sejatine ana hubungane karo tinju. Sampeyan uga seneng ngarahake pembaca langsung menyang artikel liwat tautan media sosial. Kabeh artikel kudu akurat karo statistik utawa riwayat sejarah sing bener lan bakal dicenthang.

Yen kasengsem, mangga email boxen247@gmail.com

Kita ora part time!

Staff full time nggawa sampeyan warta tinju & asil tinju paling anyar saka Inggris, AS lan saindenging jagad, minangka semangat lan semangat sampeyan. Minangka penggemar game gelut, sampeyan pengin ngerti sapa sing gelut sapa, nalika gelut lan sapa sing menang gelut kasebut. Kita nyoba ora ninggalake kesenjangan kanthi kabeh kertu gelut ditutup nalika bisa (ora mung para pejuang 'utama').

Warta & Hasil Tinju Paling Anyar | Boxen247.com
Muhammad Ali - Juara kelas telu abot

Kita minangka salah sawijining sing paling cepet ing internet sing nanggepi warta tinju paling anyar, asil tinju, gosip lan pengumuman paling anyar. Nalika ing situs iki, mesthi 'refresh' saben kaca kanggo mesthekake konten sing paling anyar.

Situs web kita terus dianyari sedina muput (kita dudu bagean wektu). Kita ngupayakake nggawa asil tinju, warta lan gosip paling anyar sing bakal narik kawigaten penggemar tinju hardcore lan penggemar gelut santai. Warta & asil ora mung khusus Inggris, AS utawa negara, nanging tinju ing saindenging jagad kaya sing bakal sampeyan deleng.


Kabeh Top 10 Boxer Paling Anyar

Boxen News lan Asil Saka Boxen247.com
Oleksandr Usyk - Mantan Juara Cruiserweight & Contender Heavyweight Saiki

Saiki ditulis (P4P, kelas berat & cruiserweight), ing bagean iki sampeyan bakal nemokake sepuluh petinju top boxen247.com ing saben bobot.

Kabeh subyektif lan mung ndeleng kepiye petinju jaman biyen padha-padha.


Boxen247.com ing Media Sosial

Aja nganti ngetutake kita ing Facebook, Instagram, Twitter lan uga Pinterest. Kita sosial banget lan ngirim lan tweet saben asil gelut utawa warta tinju paling anyar nalika nganyari lan upload Berita Tinju Facebook Boxen247.comBoxen247.com. Kita seneng supaya para penggemar gelut terus nganyari karo kabeh gosip gelut saka petinju lan saben pengumuman sing digawe ing saindenging jagad ing game gelut kasebut.

Kita uga ngirim gambar bonus lan gelut rekaman ing Facebook. Wenehi jempol (klik gambar Facebook) supaya bisa dingerteni babagan kabeh kedadeyan ing game gelut kasebut.

Penafian ukum: Kabeh pandangan lan komentar saka boxen247.com ora bias lan sejatine minangka sudut pandang pribadi babagan topik sing dibahas. Situs web iki ora ana gandhengane karo sapa wae, perusahaan utawa organisasi ing Inggris utawa ing saindenging jagad.