Warta & Hasil Tinju Multi-Basa Saka saindenging jagad

 

Fury vs. Wilder 3 Boxen News Boxen247.com

Warta Tinju Paling Anyar Saka Boxen247.com

Situs web Warta Boxen No.1 Eropa Boxen247.comSitus web Warta Boxen No.1 Eropa Boxen247.com(Cukup klik ing saben link ing ngisor iki kanggo warta tinju paling anyar)

Joe Laws ngalahake Chris Adaway ing Newcastle, Inggris

Joe Laws vs. Chris Adaway Result Vertu Motors Arena in Newcastle, England 12/6/21 ‘The Benwell Bomber’ Joe Laws put the disappointment of his first defeat in the ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

April Hunter ngalahake Klaudia Vigh ing Newcastle, Inggris

April Hunter vs. Klaudia Vigh Result Vertu Motors Arena in Newcastle, England 12/6/21 April Hunter progressed to 4-0 with a comfortable points win over Hungary’s Klaudia Vigh ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Solomon Dacres ngalahake Alvaro Terrero ing Newcastle, Inggris

Solomon Dacres vs. Alvaro Terrero Result Vertu Motors Arena in Newcastle, England 12/6/21 Former Team GB standout Solomon Dacres took Alvaro Terrero out in four rounds to ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Cyrus Pattinson ngalahake Yoncho Markov ing Newcastle, Inggris

Cyrus Pattinson vs. Yoncho Markov Result Vertu Motors Arena in Newcastle, England 12/6/21 Cyrus Pattinson shined on his highly-anticipated professional debut – stopping Bulgaria’s Yoncho Markov ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Alen Babic ngalahake Damian Chambers ing Newcastle, Inggris

Alen Babic vs. Damian Chambers Result Vertu Motors Arena in Newcastle, England 12/6/21 Alen Babic blasted aside Damian Chambers with a huge left hook as the Croatian ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Thomas Patrick Ward ngalahake Edy Valencia Mercado ing Newcastle, Inggris

Thomas Patrick Ward vs. Edy Valencia Mercado Result Vertu Motors Arena in Newcastle, England 12/6/21 Thomas Patrick Ward picked up the 30th win of his professional ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Jeremias Ponce ngalahake Lewis Ritson ing Newcastle, Inggris

Lewis Ritson vs. Jeremias Ponce Result Vertu Motors Arena in Newcastle, England 12/6/21 Lewis Ritson’s World Title hopes were wrecked by a punishing 10th-round stoppage loss ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Kuba lan Meksiko "Tinju Salah Siji" ing galeri foto Aguascalientes

The World Boxing Association’s (WBA) flag campaign “Boxing is One” resounded this Friday, June 11th, in Aguascalientes, Mexico, thanks to the boxing cards between fighters of ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Amanda Serrano ngalahake Valentina Garcia ing pertandingan MMA - asil lengkap

Amanda Serrano vs. Valentina Garcia Result Benito Juarez Auditorium, Los Mochis, Sinaloa, Mexico Boxing star Amanda “The Real Deal” Serrano fought in her third professional mixed-martial-arts event last ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Cathetan nomer 41 negara sing kadaptar kanggo Kejuaraan Tinju U22

The next major competition, the EUBC U22 European Boxing Championships will be held in Roseto degli Abruzzi, Italy, between the 17th and 24th of June. Due to the ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Perjalanan diterusake: Yuri Foreman siyap kanggo gelaran judhul UBO

Yuri Foreman vs. Jimmy Williams Buckhead Fight Club in Atlanta, USA 19/6/21 Foreman was born in former Soviet Union country Belarus, and started boxing at seven ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Shakur Stevenson vs.Jeremia Nakathila ngasilake asil ing Las Vegas

Shakur Stevenson vs. Jeremiah Nakathila The Theater at Virgin Hotels Las Vegas, USA 12/6/21 TONIGHT at 10 p.m. ET/7 p.m. PT live on ESPN, ESPN Deportes ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Roman Andreev ngalahake Freddy Fonseca ing Krasnogorsk, Rusia

Roman Andreev vs. Freddy Fonseca Result Vegas City Hall, in Krasnogorsk, Russia 11/6/21 Roman Andreev recovered from a first round knockdown to defeat Freddy Fonseca by ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

John Bauza ngadhepi Christon Edwards sesuk wengi (Setu) ing Las Vegas

John Bauza vs. Christon Edwards The Virgin Hotel in Las Vegas, USA 12/6/21 Undefeated junior welterweight John Bauza will be in action on Saturday night when ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Matt Windle ngalahake Neil McCubbin & asil pertandingan utama saka Sheffield

Matt Windle vs. Neil McCubbin Result Sheffield Arena Car Park, Sheffield, England 11/6/21 Matt Windle (6-3-1, 0KOs) W PTS UD 12  Neil McCubbin (5-1, 1 KO) (Commonwealth ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Dennis McCann sing ora dikalahake ngadhepi John Chuwa ing London tanggal 10 Juli

Dennis McCann vs. John Chuwa Royal Albert Hall in London, England 10/7/21 Rising bantamweight star Dennis McCann will take part in his tenth professional contest next ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Julio César Martínez ngadhepi Joel Cordova ing Meksiko tanggal 26 Juni

Julio César Martínez vs. Joel Cordova Alcade Dome in Guadalajara, Jalisco, Mexico 26/6/21 At the Alcade Dome in Guadalajara, Jalisco, Saturday 26 June, WBC flyweight champion ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Jermall Charlo & Juan Macías Montiel janji mercon ing tanggal 19 Juni

Jermall Charlo vs. Juan Macías Montiel Toyota Center, Houston, Texas, USA 19/6/21 Undefeated WBC middleweight champion Jermall Charlo, will defend his title, against the Mexican contender, ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Nonito Donaire: Tujuane saiki dadi juara gabungan

At the ripe old age of 38, Filipino Nonito Donaire was crowned world champion again on May 29 by defeating Frenchman Nordine Oubaali, displaying and utilizing ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Karim Arce ngadhepi David Cuéllar ing Sinaloa, Meksiko sesuk bengi

Karim Arce vs. David Cuéllar Benito Juárez Auditorium, in Los Mochis, Sinaloa, Mexico 12/6/21 Mexicans Karim ‘Traviesito’ Arce and David ‘El General’ Cuéllar will clash, this ...
Klik ing kene kanggo luwih lengkap babagan postingan iki

Dhukungan boxen247.com

Warta & Hasil Tinju Paling Anyar

Warta tinju paling anyar, asil tinju. Warta Dunia Tinju kanthi fokus ing Inggris, Jerman & Eropa. Acara gedhe kanggo pertunjukan tinju cilik.

Warta Tinju Paling Anyar

Hasil tinju & asil tinju paling anyar. Wawancara tinju, pratinjau & blog YouTube. kalebu tinju wanita & tinju amatir.


Boxen news und Ergebnisse

Hasil warta tinju & tinju paling anyar, kita minangka sing paling cepet nanggapi warta tinju paling anyar lan nggawa asil tinju paling anyar saka Inggris, Jerman, Eropa, AS… .ing jagad iki!

Tinju Wanita Saka Boxen247.com
Dina Thorslund - Juara WBO Super Bantam

Kita uga nutupi tinju wanita ing saindenging jagad!

Warta lan asil dianyari sadina, pitung dina seminggu. Menawa entuk asil, kita bakal nglumpukake informasi babagan pertandingan tinju sing bisa dilaporake (yen ora ana ing ngarep).

Kita bakal nglaporake pertandingan kasebut kanthi tataran paling hebat sing duweni pengaruh penting kanggo acara aula tinju sing kringet ing tengah Brasil .... Kita ora peduli, kita seneng olahraga tinju! Iku 

Warta Tinju Paling Anyar | Boxen247.com
Artur Beterbiev - Juara Kelas Warga Ringan WBO

wis dadi tresnaku wiwit wiwitane Jack Johnson nganti Mike Tyson sing ngrusak ing taun 1980an. Kita bakal ngunggahake kabeh gelut sing nggawe olahraga kaya saiki sing diwenehake, penggemar tinju, informasi paling apik kanggo penggemar tinju hardcore menyang penggemar gelut santai.


Asil Tinju Langsung Kaya kedadeyan kasebut

(& Skor Ora Resmi) 

Kita nyoba lan nutupi sebagian besar gelut utama kanthi asil tinju LIVE nalika kedadeyan. Kita bakal nambah skor langsung ora langsung saka kertu gelut tinju sing bakal dilindhungi.

Asil Tinju Paling Anyar | Boxen247.com
George Foreman - Juara kelas berat kelas loro

YouTube "Fight Night's" langsung bakal diwiwiti nalika komentari langsung langsung lan diiringi telpon lan diskusi bakal ditindakake sadurunge lan sawise saben gelut nalika kedadeyan kasebut. Kita bakal ngrusak sore lan nggawe sampeyan dadi penggemar.

Kita bakal tansah ngirim ing kene lan ing media sosial sing gelut sing bakal kita tutupi lan bakal duwe dhaptar ing situs web iki.

Kanggo dhaptar acara tinju sing dicakup, klik link ing ngisor iki> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Kita ora part time!

Staff full time nggawa sampeyan warta tinju & asil tinju paling anyar saka Inggris, AS lan saindenging jagad, minangka semangat lan semangat sampeyan. Minangka penggemar game gelut, sampeyan pengin ngerti sapa sing gelut sapa, nalika gelut lan sapa sing menang gelut kasebut. Kita nyoba ora ninggalake kesenjangan kanthi kabeh kertu gelut ditutup nalika bisa (ora mung para pejuang 'utama').

Warta & Hasil Tinju Paling Anyar | Boxen247.com
Muhammad Ali - Juara kelas telu abot

Kita minangka salah sawijining sing paling cepet ing internet sing nanggepi warta tinju paling anyar, asil tinju, gosip lan pengumuman paling anyar. Nalika ing situs iki, mesthi 'refresh' saben kaca kanggo mesthekake konten sing paling anyar.

Situs web kita terus dianyari sedina muput (kita dudu bagean wektu). Kita ngupayakake nggawa asil tinju, warta lan gosip paling anyar sing bakal narik kawigaten penggemar tinju hardcore lan penggemar gelut santai. Warta & asil ora mung khusus Inggris, AS utawa negara, nanging tinju ing saindenging jagad kaya sing bakal sampeyan deleng.


Kabeh Top 10 Boxer Paling Anyar

Boxen News lan Asil Saka Boxen247.com
Oleksandr Usyk - Mantan Juara Cruiserweight & Contender Heavyweight Saiki

Saiki ditulis (P4P, kelas berat & cruiserweight), ing bagean iki sampeyan bakal nemokake sepuluh petinju top boxen247.com ing saben bobot.

Kabeh subyektif lan mung ndeleng kepiye petinju jaman biyen padha-padha.


Boxen247.com ing Media Sosial

Aja nganti ngetutake kita ing Facebook, Instagram, Twitter lan uga Pinterest. Kita sosial banget lan ngirim lan tweet saben asil gelut utawa warta tinju paling anyar nalika nganyari lan upload Berita Tinju Facebook Boxen247.comBoxen247.com. Kita seneng supaya para penggemar gelut terus nganyari karo kabeh gosip gelut saka petinju lan saben pengumuman sing digawe ing saindenging jagad ing game gelut kasebut.

Kita uga ngirim gambar bonus lan gelut rekaman ing Facebook. Wenehi jempol (klik gambar Facebook) supaya bisa dingerteni babagan kabeh kedadeyan ing game gelut kasebut.

Penafian ukum: Kabeh pandangan lan komentar saka boxen247.com ora bias lan sejatine minangka sudut pandang pribadi babagan topik sing dibahas. Situs web iki ora ana gandhengane karo sapa wae, perusahaan utawa organisasi ing Inggris utawa ing saindenging jagad.

 

 

%d bloggers kaya iki: