Sponsorizimi në të gjithë botën për Sportet Tani i Mundshëm

Lajmet e Boksit Nga Boxen247.comLajmet e fundit të boksit nga Boxen247.comUebfaqja Nr.1 ​​e Lajmeve në Boks e Evropës Boxen247.comBoxen247.com Kanali YouTube

Regjistrohu për tonë të ri YouTube Channel për parashikimet e luftimeve, intervistat e boksierëve dhe lajmet dhe rezultatet më të fundit të boksit, thashethemet dhe informacionet nga e gjithë bota. Thjesht klikoni imazhin më poshtë ose ndonjë nga imazhet për të gjitha mediat tona sociale:

YouTube Boxen247.com (Kristian von Sponneck)Facebook Boxen247.com (Kristian von Sponneck)


Lajmet dhe rezultatet më të fundit të boksit

Lajmet e fundit të boksit, rezultatet e boksit, intervistat e luftëtarëve dhe parashikimet e luftës. Ne jemi një nga më të shpejtë për t'iu përgjigjur lajmeve dhe rezultateve më të fundit të boksit dhe ju sjellim rezultatet më të fundit të boksit nga Britania e Madhe, Gjermania, Evropa, SHBA .... Në mbarë botën!


Lajme në të gjithë botën për boksin në 104 gjuhë

Lajmet dhe rezultatet e fundit të boksit në botë në 104 gjuhë. Ne mbulojmë boksin profesionist, boksin amator, boksin e burrave dhe grave. Kanali ynë i përditësuar i përditshëm i YouTube ka filluar t'ju sjellë të gjitha informacionet më të fundit nga e gjithë bota, përfshirë vrojtimet dhe intervistat e luftimeve.

Rezultatet e boksit nga e gjithë bota

Thjesht zgjidhni gjuhën e duhur nga flamujt në pjesën e poshtme të majtë të ekranit tuaj.

Lajmet më të fundit në të gjithë botën për boksin | Boxen247.com


Boxen247.com Tani në YouTube

Duke filluar nga 24 korriku, Boxen247.com do të ketë përditësime ditore të videos në YouTube - klikoni në lidhjen më poshtë për t'u pajtuar.

Boxen247.com Tani në YouTube


Boksi i grave nga Boxen247.com
Dina Thorslund - Kampione në kategorinë Super Bantam në WBO

Ne gjithashtu mbulojmë plotësisht boksin e grave!

Lajmet dhe rezultatet tona azhurnohen gjatë gjithë ditës, shtatë ditë në javë. Në minutën kur shohim një rezultat, ne do të mbledhim sa më shumë informacion mbi ndeshjen e boksit, në të cilën mund të raportojmë (nëse nuk jemi atje personalisht).

Ne do të raportojmë për ndeshjet në fazat më madhështore që kanë një rëndësi të madhe për ngjarjen e djersitur të sallës së boksit në mes të Brazilit .... ne nuk na intereson, ne e duam sportin e boksit! Ajo

Lajmet e fundit të boksit | Boxen247.com
Artur Beterbiev - Kampion i peshave të rënda WBO

ka qenë dashuria jonë që nga ditët e hershme të Jack Johnson deri te shkatërruesi Mike Tyson i viteve 1980. Ne do t'i ngarkojmë të gjitha luftimet që e kanë formuar këtë sport në atë që po ju jep sot ju, tifozi i boksit, informacionin më të mirë nëse është për tifozin e boksit hardcore tek adhuruesi i luftës rastësore.


Rezultatet e Boksit të Drejtpërdrejtë siç Ndodhin

Ne përpiqemi dhe mbulojmë shumicën e luftimeve kryesore me rezultate të drejtpërdrejta të boksit ashtu siç ndodhin. Ne do të shtojmë fletëpalime jozyrtare raund pas rrumbullakët nga kartoni tjetër i luftës për boksin që mbulojmë.

Rezultatet e fundit të boksit | Boxen247.com
George Foreman - Dy herë kampion në pesha të rënda

Drejtpërdrejt YouTube "Fight Night's" do të fillojë së shpejti, ku komentet e drejtpërdrejta të drejtpërdrejta të luftës së madhe të shoqëruara me futje telefonike dhe diskutime do të zhvillohen para dhe pas çdo beteje ndërsa zhvillohen. Ne do të prishim mbrëmjen dhe do t'ju tërheqim fansat.

Ne gjithmonë do të postojmë këtu dhe në mediat sociale të cilat luftime do të trajtojmë dhe së shpejti do të kemi një listë në këtë faqe në internet.

Për listën e ngjarjeve të boksit të mbuluara, klikoni në lidhjen e mëposhtme> Rezultatet & Ngjarjet e Boksit Drejtpërdrejt <


Keni menduar ndonjëherë të kaloni në gazetari të boksit?

Ajo që ne ofrojmë është një platformë për të provuar talentin tuaj gazetaresk për të qenë kompani që mund t'ju marrin si kontribues të paguar të boksit.

Boxen247.com ka një audiencë leximi në të gjithë botën që lexon artikujt, lajmet dhe rezultatet tona të boksit dhe ne potencialisht do të paraqesim artikujt tuaj në faqen tonë të internetit.

Atje jane NO pagesa financiare direkt nga Boxen247.com për shkrimtarët tanë të ftuar, por me çdo artikull emri juaj dhe adresa e postës elektronike, doreza e Twitter etj do të shtohen në postim / artikull.

Artikujt tuaj DUHET T BE JEN UN UNIKE DHE ORIGJINALE dhe jo të marra nga ndonjë faqe tjetër (ne kontrollojmë të gjithë artikujt për plagjiaturë përmes Copyscape), duhet të jenë plotësisht të shkolluar dhe të kontrolluar për drejtshkrim dhe të mos konsiderohen ofenduese në asnjë mënyrë ndaj boksierëve dhe as ndaj lexuesve tanë.

Mund të jetë për shembull një artikull historik ose aktual i boksit, lajme të lidhura, rezultate të lidhura… fjalë për fjalë çdo gjë që lidhet me boksin. Ju jeni gjithashtu i mirëpritur t'i drejtoni lexuesit drejtpërdrejt në artikullin tuaj përmes çdo lidhjeje të mediave sociale. Të gjithë artikujt duhet të jenë të saktë me çdo statistikë ose korrektësi historike dhe do të kontrollohen në përputhje me rrethanat.

Nëse jeni të interesuar, ju lutemi dërgoni me email boxen247@gmail.com

Ne nuk jemi me kohë të pjesshme!

Stafi me kohë të plotë ju sjell lajmet më të fundit të boksit dhe rezultatet e boksit nga MB, SHBA dhe në të gjithë botën, është pasioni ynë si dhe juaji. Si një tifoz i lojës së luftës, ju doni të jeni në dijeni se kush lufton me kë, kur ata janë duke luftuar dhe kush e fitoi luftën. Ne përpiqemi të mos lëmë boshllëqe me të gjithë kartën e luftës të mbuluar kur mundemi (jo vetëm luftëtarët 'kryesorë').

Lajmet dhe rezultatet më të fundit të boksit | Boxen247.com
Muhamed Ali - Tri herë kampion i peshave të rënda

Ne jemi një nga më të shpejtët në internet për të reaguar ndaj lajmeve të fundit të boksit, rezultateve të fundit të boksit, thashethemeve dhe njoftimeve. Kur jeni në faqen tonë, gjithmonë 'rifreskoni' çdo faqe për të qenë të sigurt për përmbajtjen e fundit.

Uebfaqja jonë azhurnohet vazhdimisht gjatë gjithë ditës (ne nuk jemi pjesëmatës). Ne përpiqemi t'ju sjellim rezultatet, lajmet dhe thashethemet më të fundit të boksit që do t'i pëlqejnë tifozit hardcore të boksit dhe tifozit të luftës rastësore. Lajmet dhe rezultatet nuk janë specifike vetëm në Mbretërinë e Bashkuar, SH.B.A. ose vende, kjo është boksi në të gjithë botën siç do ta shihni.


10 boksierët kryesorë të të gjitha kohërave

Lajmet dhe rezultatet e Boxen nga Boxen247.com
Oleksandr Usyk - Ish-kampion i pamposhtur në peshat e kryqëzatës dhe pretendent aktual për pesha të rënda

Tani duke u shkruar (P4P, pesha e rëndë dhe pesha e kryqëzuar e përfunduar), në këtë seksion do të gjeni dhjetë boksierët kryesorë të boxen247.com të të gjitha kohërave në secilën peshë.

E gjitha është subjektive dhe është vetëm pikëpamja jonë se si boksierët e së kaluarës ndershëm me njëri-tjetrin.


Boxen247.com në Mediat Sociale

Mos ngurroni të na ndiqni në Facebook, Instagram, Twitter dhe madje Pinterest. Ne jemi shumë shoqëror dhe postojmë dhe cicërimë çdo rezultat të vetëm të luftës ose lajmet më të fundit të boksit ndërsa azhurnojmë dhe ngarkojmë Lajmet e Boksit Facebook Boxen247.comBoxen247.com. Ne duam t'i mbajmë tifozët e luftës të azhurnuar me të gjitha thashethemet e luftës nga boksierët dhe çdo njoftim të bërë në të gjithë botën brenda lojës së luftës.

Ne gjithashtu postojmë fotografi bonus dhe filmojmë në Facebook. Na jep një gisht (vetëm kliko në imazhin e Facebook) për t'u mbajtur në dijeni të të gjitha gjërave që po ndodhin në botën e lojës së luftës.

Përgjegjësia ligjore: Të gjitha pikëpamjet dhe komentet nga boxen247.com janë të paanshme dhe janë thjesht një këndvështrim personal mbi temën e diskutuar. Kjo faqe në internet nuk është e lidhur me ndonjë person, kompani apo organizatë në MB ose në të gjithë botën.