Sponsor Olahraga sadunya Ayeuna Sayogi

Berita Tinju Ti Boxen247.comWarta Tinju Pangénggal Tina Boxen247.comTinju News Ti Éropa urang No.1 Boxing Channel | Boxen247.com

Facebook

Hamzah Sheeraz scoops ngora petinju panghargaan taun

Hamzah Sheeraz dihargaan ku Boxing Writers' Club kalayan panghargaan Young Boxer of the Year anu bergengsi malem ieu di London. Prestasi anu umurna 22 taun diaku dina ...
Maca deui

Dmitry Bivol teu tiasa deui nampik 44-0 Gilberto Ramirez shot judul

Tilas Juara Dunia Super Middleweight Gilberto "Zurdo" Ramirez (44-0, 30 KOs) parantos ngalaksanakeun sagala hal anu ngancam kaséhatan World Boxing Association (WBA) Juara Heavyweight Super Light ...
Maca deui

Anthony Herrera nandatanganan deal promosi sareng Matchroom

Anthony Herrera parantos nandatanganan perjanjian promosi sareng Eddie Hearn sareng Matchroom sareng balik deui ka aksi dina 10 Juni di Arena Alcalde di Guadalajara, Mexico, hirup di sakuliah dunya ...
Maca deui

Jeter Promotions thrills fans Atlanta kalayan wengi entertaining gelut

Morgan Griggie vs. Luis Pena Buckhead Fight Club, Atlanta, Georgia, AS - 21 Mei 2022 Jeter Promotions ngadamel debut anu kuat di Atlanta kalayan kartu salapan pertandingan anu saé ...
Maca deui

California standout petinju amatir Jesikah Guerra péngkolan pro

Petinju Amérika anu dihias Jesikah Guerra parantos ngumumkeun yén anjeunna ninggalkeun amatir, dimana anjeunna juara nasional 10 kali, pikeun gabung dina jajaran profésional. Anu umurna 19 taun ...
Maca deui

Shoh Ergashev ngarencanakeun kembang api dina acara utama Detroit Brawl

Shohjahon Ergashev vs. Luis Alberto Veron Lincoln Ballroom of the Ford Community & Performing Arts Center di Dearborn, Michigan, AS - 26 Mei 2022 IBF #4, WBA #13, ...
Maca deui

Michael Dutchover yakin anjeunna tiasa meunang Pasanggiri Kasempetan Terakhir

Michael Dutchover vs. Clarence Booth ProBox Events Center, Plant City, Florida, AS - 20 Mei 2022 Kelas welter Junior Michael Dutchover (16-2, 10 KOs) maju ka babak semifinal ...
Maca deui

Joshua Buatsi kaputusan Craig Richards, Babic, Cameron & Davies Jr

Joshua Buatsi vs. Craig Richards O2 Arena di London, Inggris - 21 Mei 2022 Joshua Buatsi ngéléhkeun Craig Richards ku kaputusan unanimous dina World Boxing Association (WBA) maranéhanana ...
Maca deui

Antonio Nieves ngéléhkeun Judy Flores teu eleh pikeun meunangkeun karir deui dina jalur

Antonio Nieves vs Judy Flores Civic Center di Cleveland Heights, Ohio, AS - 21 Mei 2022 Saptu kamari ieu, urut penantang gelar juara dunia super-flyweight Antonio Nieves (20-3,1, 11 KOs), meunang ...
Maca deui

béntang India Neeraj tops "Knockout Fight Peuting 2" dina UBO gelut judul

Neeraj vs. Moksadul Rana New Delhi, India - 11 Juni 2022 "Knockout Fight Night 2", dina 11 Juni di New Delhi, India, bakal nampilkeun bintang lokal Neeraj headlining ...
Maca deui

James Bernadin ngéléhkeun Kenny Robles pikeun gelar NBA Americas

James Bernadin vs. Kenny Robles 2300 Arena, Philadelphia, AS - 20 Méi 2022 James Bernadin nyandak kaputusan unanimous dalapan babak ngalawan Kenny Robles pikeun nangkep NBA Americas Junior ...
Maca deui

BOXXER balik deui ka Midlands kalayan acara Breakthrough dina 25 Juni

Coventry SkyDome, Coventry, Inggris - 25 Juni 2022 Generasi anyar béntang tinju Inggris anu bakal datang sareng bakat midlands bakal dipamerkeun langsung dina Sky Sports bulan payun ...
Maca deui

Dihias amatir Daniel Blancas mendominasi dina gelut pro kadua

Kartu Promosi Daniel Blancas vs Heinrich Coorssen Caceres ProBox di Plant City, Florida, AS - 20 Mei 2022 Peuting tadi prospek middleweight, Daniel Blancas (2-0, 1 KO), anu ...
Maca deui

Connor Coyle ngéléhkeun Antonio Todd pikeun judul NABA di Orlando, Florida

Connor Coyle vs. Antonio Todd Caribe Royale di Orlando, Florida, AS - 21 Méi 2022 Connor "The Kid" Coyle (16-0, 7 KO urang) ngarebut gelar middleweight NABA sanggeus ...
Maca deui

Alen "The Savage" Babic ngéléhkeun Adam Balski dina perang Bridgerweight!

Alen Babic vs. Adam Balski O2 Arena di London, Inggris 21 Mei 2022 Alen "The Savage" Babic (11-0, 10 knockouts), underdog pikeun kahiji kalina dina ...
Maca deui

Jean Pascal ngéléhkeun Fanlong Meng & Hasil Turnamén Kasempetan Terakhir

Jean Pascal vs. Fanlong Meng ProBox Events Center, Plant City, Florida, AS - 20 Mei 2022 Tilas juara dunya dua kali Jean Pascal (36-6-1, 20 KOs) ngoleksi 12 babak ...
Maca deui

Janibek Alimkhanuly ngancurkeun Danny Dignum, Ortiz kaputusan Herring

Janibek Alimkhanuly vs Danny Dignum Resorts World Event Center di Resorts World, Las Vegas, AS - 21 Mei 2022 Divisi middleweight sacara resmi ngabogaan boogeyman anyar. Janibek...
Maca deui

David Benavídez ngéléhkeun David Lemieux dina 3 babak, Gómez ngéléhkeun Cota

David Benavídez vs. David Lemieux Gila River Arena di Glendale, Arizona, AS – 21 Mei 2022 Sakali deui, David “El Bandera Roja” Benavídez anu teu kaéléhkeun henteu nguciwakeun kampung halaman ...
Maca deui

Ngalanggan Saluran YouTube anyar kami pikeun prediksi gelut, wawancara petinju sareng berita tinju sareng hasil panganyarna, gosip sareng inpormasi ti sakumna dunya. Ngan klik gambar di handap ieu atanapi salah sahiji gambar pikeun sadaya média sosial kami:

Tinju News YouTube | Boxen247.com


Berita & Hasil Tinju Terkini

Warta tinju pangénggalna, hasil tinju, wawancara bajoang sareng ramalan tarung. Kami salah sahiji anu pang gancangna ngabales berita tinju sareng hasil terakhir kami mawa anjeun hasil tinju pangénggalna ti Inggris, Jérman, Éropa, Amérika Serikat… .dunia!


Berita Tinju sadunya dina 104 Basa

Hasil warta tinju & dunya tinju panganyarna dina 104 basa. Kami ngaliput tinju profesional, tinju amatir, tinju lalaki sareng awéwé. Saluran YouTube anu diénggalan sadidinten kami parantos dimimitian pikeun masihan anjeun sadayana inpormasi pangénggalna ti sakumna dunya, kalebet sawangan tarung sareng wawancara.

Hasil Tinju Ti Sakumna Dunya

Pilih waé basa anu leres tina umbul-umbul di kénca handapeun layar anjeun.

pangtungtungna


Boxen247.com Ayeuna di YouTube

Dimimitian 24 Juli, Boxen247.com bakal gaduh pembaruan pidéo sadidinten dina YouTube - pencét tautan di handap pikeun ngalanggan.

Boxen247.com


Awéwé Dina Thorslund - Jawara WBO Super Bantamweight

Kami ogé nutupan tinju awéwé sacara lengkep!

Warta sareng hasil kami diperbarui sadidinten, tujuh dinten saminggu. Saatos kami ningali hasilna kami bakal ngumpulkeun seueur inpormasi ngeunaan pertandingan tinju maka kami tiasa ngalaporkeun ngeunaan éta (upami kami henteu langsung aya).

Kami bakal ngalaporkeun pertandingan dina tahap paling hebat anu ngagaduhan penting pisan pikeun acara aula tinju kesang di tengah Brasil…. Kami henteu paduli, kami resep olahraga tinju! Ieu

pangtungtungna Artur Beterbiev - Juara Wavy Lightweight WBO

parantos bogoh ka urang ti saprak mimiti Jack Johnson dugi ka Mike Tyson anu ngancurkeun taun 1980an. Kami bakal ngunggah sadayana gelut anu parantos ngawangun olahraga kana naon anu ayeuna dipasihkeun ku anjeun, kipas tinju, inpormasi pangsaéna naha pikeun kipas tinju hardcore ka kipas gelut kasual.


Hasil Tinju Langsung Nalika Éta Kajadian

Kami nyobian sareng nutupan kaseueuran gelut utama kalayan hasil tinju LANGSUNG nalika éta kajantenan. Kami bakal nambihan skor langsung teu langsung tina kartu tarung tinju anu urang tutup.

pangtungtungna George mandor - Jawara Dua Wanci beurat

Live YouTube "Fight Night's" bakal dimimitian pas dimana koméntar live live big fight dibarengan ku telepon-in & diskusi bakal kajantenan sateuacan sareng saatos unggal gelut nalika aranjeunna lumangsung. Kami bakal ngarecah magrib sareng ngajantenkeun anjeun penggemar anu pipilueun.

Kami bakal salawasna ngeposkeun di dieu sareng dina média sosial anu gelut anu bakal kami tutup sareng bakal gaduh daptar dina halaman wéb ieu henteu lami.

Pikeun daptar acara tinju anu ditutupan, pencét tautan ieu> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Kantos dianggap ngalih kana jurnalisme tinju?

Anu kami nawiskeun mangrupikeun platform pikeun ngabuktikeun bakat jurnalistik anjeun pikeun janten perusahaan anu tiasa nyandak anjeun salaku kontributor tinju anu dibayar.

Boxen247.com gaduh pamiarsa maca sadunya anu maca tulisan, berita & hasil tinju kami sareng kami berpotensi nampilkeun tulisan anjeun dina halaman wéb kami.

Nyaéta NO pangmayaran kauangan langsung ti Boxen247.com ka panulis tamu urang tapi ku unggal tulisan nami sareng alamat email anjeun, Twitter cecekelan jsb bakal ditambihan kana tulisan / tulisan.

Tulisan anjeun KUDU UNIK JEUNG ASLI sareng henteu dicandak tina situs anu sanés (urang parios sadaya tulisan pikeun plagiarismeu ngalangkungan Copyscape), kedah pinuh literasi sareng dipariksa pikeun éjahan sareng henteu dianggap matak nyigeung ka petinju ogé ka pamiarsa urang.

Éta tiasa contona tulisan tinju bersejarah atanapi ayeuna, aya hubunganana sareng warta, hasilna aya hubunganana ... sacara harfiah aya hubunganana sareng tinju. Anjeun ogé wilujeng nyetir pamiarsa langsung kana tulisan anjeun ngalangkungan tautan média sosial. Sadaya tulisan kedah akurat kalayan statistik atanapi leres sajarah sareng bakal dipariksa saluyu.

Upami minat, punten email boxen247@gmail.com

Kami henteu paruh waktu!

Staf sepenuh waktu masihan anjeun beja tinju & hasil tinju pangénggalna ti Inggris, Amérika Serikat sareng sadunya, éta markisa kami ogé anjeun. Salaku kipas tina pertandingan gelut, anjeun hoyong dijaga terang saha anu gelut saha, nalika aranjeunna gelut sareng saha anu meunang gelut éta. Kami nyobian henteu ngantepkeun sela sareng kartu gelut sadayana ditutupan nalika urang tiasa (henteu ngan ukur pejuang 'utama').

pangtungtungna Muhammad Ali - Jawara Tujuh Warga Tujuh Waktos

Kami salah sahiji anu paling gancang dina internét pikeun ngaréaksikeun berita tinju pangénggalna, hasil tinju pangénggalna, gosip sareng pengumuman. Nalika dina situs kami, teras 'nyegerkeun' unggal halaman pikeun mastikeun eusi panganyarna.

Halaman wéb kami teras-terasan diénggalan sadidinten (kami sanés bagian waktos). Kami narékahan pikeun masihan anjeun hasil tinju, berita sareng gosip pangénggalna anu bakal narik ati ka kipas tinju tegar sareng kipas tarung kasual. Warta & hasilna sanés ngan ukur Inggris, Amérika Serikat atanapi nagara khusus, ieu tinju sadunya sapertos anjeun bakal ningali.


Sadaya Waktos Top 10 Petinju

tinju Oleksandr Usyk - Jawara Tilas Cruiserweight Juara & Contender Heavyweight Ayeuna

Ayeuna ditulis (P4P, kelas beurat & cruiserweight parantos réngsé), dina bagian ieu anjeun bakal mendakan top boxer247.com sapuluh petinju sadaya waktos dina unggal beurat.

Éta sadayana subyektif sareng ngan ukur pandangan kami ngeunaan kumaha petinju jaman baheula saling adil.


Boxen247.com dina Média Sosial

Ngarasa Luncat nuturkeun kami on Facebook, Instagram, Twitter & malah Pinterest. Kami sosial pisan sareng kami ngirim sareng ngintun unggal hasil tarung tunggal atanapi berita tinju pangénggalna nalika urang ngamutahirkeun sareng unggah ka tinjuBoxen247.com. Kami resep ngajaga para penggemar gelut up-to-date sareng sadaya gosip gelut ti petinju sareng unggal pengumuman anu dilakukeun di seluruh dunya dina pertandingan gelut.

Kami ogé ngirim gambar bonus sareng merangan pidangan dina Facebook. Pasihan kami jempol (cukup klik gambar Facebook) pikeun dijaga dina sagala hal anu kajantenan dina dunya pertandingan.

Bantahan légal: Sadaya pandangan sareng koméntar ti boxen247.com henteu bias sareng murni pandangan pribadi dina topik anu dibahas. Halaman wéb ieu henteu aya hubunganana sareng jalma, perusahaan atanapi organisasi naon waé di Inggris atanapi sadunya.