Sponsor Olahraga sadunya Ayeuna Sayogi

Berita Tinju Ti Boxen247.comWarta Tinju Pangénggal Tina Boxen247.comHalaman Wéb Berita Boxing No.1 Éropa Boxen247.comChannel YouTube Boxen247.com

Ngalanggan anyar kami YouTube Channel pikeun prediksi tarung, wawancara petinju sareng berita terkini sareng hasil, gosip sareng inpormasi ti sakumna dunya. Pencét waé gambar di handap ieu atanapi gambar naon waé pikeun média sosial kami:

YouTube Boxen247.com (Kristian von Sponneck)Facebook Boxen247.com (Kristian von Sponneck)


Berita & Hasil Tinju Terkini

Warta tinju pangénggalna, hasil tinju, wawancara bajoang sareng ramalan tarung. Kami salah sahiji anu pang gancangna ngabales berita tinju sareng hasil terakhir kami mawa anjeun hasil tinju pangénggalna ti Inggris, Jérman, Éropa, Amérika Serikat… .dunia!


Berita Tinju sadunya dina 104 Basa

Hasil warta tinju & dunya tinju panganyarna dina 104 basa. Kami ngaliput tinju profesional, tinju amatir, tinju lalaki sareng awéwé. Saluran YouTube anu diénggalan sadidinten kami parantos dimimitian pikeun masihan anjeun sadayana inpormasi pangénggalna ti sakumna dunya, kalebet sawangan tarung sareng wawancara.

Hasil Tinju Ti Sakumna Dunya

Pilih waé basa anu leres tina umbul-umbul di kénca handapeun layar anjeun.

Warta Tinju sadunya Terkini | Boxen247.com


Boxen247.com Ayeuna di YouTube

Dimimitian 24 Juli, Boxen247.com bakal gaduh pembaruan pidéo sadidinten dina YouTube - pencét tautan di handap pikeun ngalanggan.

Boxen247.com Ayeuna di YouTube


Tinju Awéwé Ti Boxen247.com
Dina Thorslund - Jawara WBO Super Bantamweight

Kami ogé nutupan tinju awéwé sacara lengkep!

Warta sareng hasil kami diperbarui sadidinten, tujuh dinten saminggu. Saatos kami ningali hasilna kami bakal ngumpulkeun seueur inpormasi ngeunaan pertandingan tinju maka kami tiasa ngalaporkeun ngeunaan éta (upami kami henteu langsung aya).

Kami bakal ngalaporkeun pertandingan dina tahap paling hebat anu ngagaduhan penting pisan pikeun acara aula tinju kesang di tengah Brasil…. Kami henteu paduli, kami resep olahraga tinju! Ieu

Berita Tinju Terkini | Boxen247.com
Artur Beterbiev - Juara Wavy Lightweight WBO

parantos bogoh ka urang ti saprak mimiti Jack Johnson dugi ka Mike Tyson anu ngancurkeun taun 1980an. Kami bakal ngunggah sadayana gelut anu parantos ngawangun olahraga kana naon anu ayeuna dipasihkeun ku anjeun, kipas tinju, inpormasi pangsaéna naha pikeun kipas tinju hardcore ka kipas gelut kasual.


Hasil Tinju Langsung Nalika Éta Kajadian

Kami nyobian sareng nutupan kaseueuran gelut utama kalayan hasil tinju LANGSUNG nalika éta kajantenan. Kami bakal nambihan skor langsung teu langsung tina kartu tarung tinju anu urang tutup.

Hasil Tinju Terbaru | Boxen247.com
George mandor - Jawara Dua Wanci beurat

Live YouTube "Fight Night's" bakal dimimitian pas dimana koméntar live live big fight dibarengan ku telepon-in & diskusi bakal kajantenan sateuacan sareng saatos unggal gelut nalika aranjeunna lumangsung. Kami bakal ngarecah magrib sareng ngajantenkeun anjeun penggemar anu pipilueun.

Kami bakal salawasna ngeposkeun di dieu sareng dina média sosial anu gelut anu bakal kami tutup sareng bakal gaduh daptar dina halaman wéb ieu henteu lami.

Pikeun daptar acara tinju anu ditutupan, pencét tautan ieu> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Kantos dianggap ngalih kana jurnalisme tinju?

Anu kami nawiskeun mangrupikeun platform pikeun ngabuktikeun bakat jurnalistik anjeun pikeun janten perusahaan anu tiasa nyandak anjeun salaku kontributor tinju anu dibayar.

Boxen247.com gaduh pamiarsa maca sadunya anu maca tulisan, berita & hasil tinju kami sareng kami berpotensi nampilkeun tulisan anjeun dina halaman wéb kami.

Nyaéta NO pangmayaran kauangan langsung ti Boxen247.com ka panulis tamu urang tapi ku unggal tulisan nami sareng alamat email anjeun, Twitter cecekelan jsb bakal ditambihan kana tulisan / tulisan.

Tulisan anjeun KUDU UNIK JEUNG ASLI sareng henteu dicandak tina situs anu sanés (urang parios sadaya tulisan pikeun plagiarismeu ngalangkungan Copyscape), kedah pinuh literasi sareng dipariksa pikeun éjahan sareng henteu dianggap matak nyigeung ka petinju ogé ka pamiarsa urang.

Éta tiasa contona tulisan tinju bersejarah atanapi ayeuna, aya hubunganana sareng warta, hasilna aya hubunganana ... sacara harfiah aya hubunganana sareng tinju. Anjeun ogé wilujeng nyetir pamiarsa langsung kana tulisan anjeun ngalangkungan tautan média sosial. Sadaya tulisan kedah akurat kalayan statistik atanapi leres sajarah sareng bakal dipariksa saluyu.

Upami minat, punten email boxen247@gmail.com

Kami henteu paruh waktu!

Staf sepenuh waktu masihan anjeun beja tinju & hasil tinju pangénggalna ti Inggris, Amérika Serikat sareng sadunya, éta markisa kami ogé anjeun. Salaku kipas tina pertandingan gelut, anjeun hoyong dijaga terang saha anu gelut saha, nalika aranjeunna gelut sareng saha anu meunang gelut éta. Kami nyobian henteu ngantepkeun sela sareng kartu gelut sadayana ditutupan nalika urang tiasa (henteu ngan ukur pejuang 'utama').

Berita & Hasil Tinju Terkini | Boxen247.com
Muhammad Ali - Jawara Tujuh Warga Tujuh Waktos

Kami salah sahiji anu paling gancang dina internét pikeun ngaréaksikeun berita tinju pangénggalna, hasil tinju pangénggalna, gosip sareng pengumuman. Nalika dina situs kami, teras 'nyegerkeun' unggal halaman pikeun mastikeun eusi panganyarna.

Halaman wéb kami teras-terasan diénggalan sadidinten (kami sanés bagian waktos). Kami narékahan pikeun masihan anjeun hasil tinju, berita sareng gosip pangénggalna anu bakal narik ati ka kipas tinju tegar sareng kipas tarung kasual. Warta & hasilna sanés ngan ukur Inggris, Amérika Serikat atanapi nagara khusus, ieu tinju sadunya sapertos anjeun bakal ningali.


Sadaya Waktos Top 10 Petinju

Boxen News sareng Hasil Ti Boxen247.com
Oleksandr Usyk - Jawara Tilas Cruiserweight Juara & Contender Heavyweight Ayeuna

Ayeuna ditulis (P4P, kelas beurat & cruiserweight parantos réngsé), dina bagian ieu anjeun bakal mendakan top boxer247.com sapuluh petinju sadaya waktos dina unggal beurat.

Éta sadayana subyektif sareng ngan ukur pandangan kami ngeunaan kumaha petinju jaman baheula saling adil.


Boxen247.com dina Média Sosial

Ngarasa Luncat nuturkeun kami on Facebook, Instagram, Twitter & malah Pinterest. Kami sosial pisan sareng kami ngirim sareng ngintun unggal hasil tarung tunggal atanapi berita tinju pangénggalna nalika urang ngamutahirkeun sareng unggah ka Berita Tinju Facebook Boxen247.comBoxen247.com. Kami resep ngajaga para penggemar gelut up-to-date sareng sadaya gosip gelut ti petinju sareng unggal pengumuman anu dilakukeun di seluruh dunya dina pertandingan gelut.

Kami ogé ngirim gambar bonus sareng merangan pidangan dina Facebook. Pasihan kami jempol (cukup klik gambar Facebook) pikeun dijaga dina sagala hal anu kajantenan dina dunya pertandingan.

Bantahan légal: Sadaya pandangan sareng koméntar ti boxen247.com henteu bias sareng murni pandangan pribadi dina topik anu dibahas. Halaman wéb ieu henteu aya hubunganana sareng jalma, perusahaan atanapi organisasi naon waé di Inggris atanapi sadunya.