Sponsor Olahraga sadunya Ayeuna Sayogi

Ngamuk vs. Wilder 3 Boxen News Boxen247.com

Warta Tinju Pangénggal Tina Boxen247.com

Halaman Wéb Berita Boxing No.1 Éropa Boxen247.com

Blair "The Flair" Cobbs nargétkeun Adrien Broner sareng Conor Benn

Prince Ranch Boxing’s undefeated welterweight, Blair “The Flair” Cobbs (14-0-1, 9 KOs), wants to give the fans a big fight and is targeting Adrien Broner (34-4-1, ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

TRILLERVERZ II ngintunkeun jumlah pemirsa anu henteu hadé

Hip Hop fans and Boxing fans were the huge winners this past Tuesday night, September 14 as TRILLERVERZ II delivered record-breaking numbers of viewership once again. With an outstanding five-fight ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Patung juara WBC Oscar Valdez diumumkeun di Nogales, Sonora

World Boxing Council super featherweight champion Oscar Valdez, was at the unveiling of a statue in his honor in Nogales, Sonora. The statue of Oscar Valdez ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Marc Castro 'gumbira' janten gelut di Fresno tanggal 16 Oktober

Marc Castro says he’s ‘thrilled’ to be fighting for the first time in the paid ranks in his hometown as he takes pride of place on ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Ngamuk vs. Wilder 3 dina ESPN & FOX Sports dina Pay-Per-View dina 9 Oktober

Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 The third match between the two giants – Fury stands 6’9” while Wilder is 6’7” – will conclude one of ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Serhii Bohachuk ngéléhkeun Raphael Igbokwe & hasil tina Montebello, AS

Serhii Bohachuk vs. Raphael Igbokwe Quiet Cannon Event Center in Montebello, California, USA 16/9/21 Ukrainian super welterweight Serhii “El Flaco” Bohachuk stopped Raphael “Trouble” Igbokwe in ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Matchroom & Tottenham Hotspur FC nyumbangkeun 200 tikét AJ-Usyk ka NHS

Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk Matchroom Boxing and Tottenham Hotspur F.C. are proud to announce that they will be donating 200 tickets for Anthony Joshua’s blockbuster ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Tommy Frank & Matt Windle kontes Judul Flyweight Inggris énjing

Tommy Frank vs. Matt Windle Ponds Forge Arena, Sheffield, England 18/9/21 It will be a big rebuilding job for Tommy Frank if he doesn’t take his British Flyweight ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Hyun Mi Choi & Simone Da Silva ngadamel beurat di Seoul, Koréa Kidul

Hyun Mi Choi vs. Simone Da Silva Dong-Du-Cheon City, in Seoul, South Korea 18/9/21 The World Boxing Association (WBA) super featherweight champion, Korean Hyun Mi Choi, ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Dina dinten ieu: Victor Rabanales ngéléhkeun Joichiro Tatsuyoshi pikeun gelar dunya

Victor Rabanales vs. Joichiro Tatsuyoshi Osaja-Jo Osaka Hall, Japan - September 17th, 1992 At Osaja-Jo Osaka Hall, Japan, Mexican Victor Rabanales won the WBC bantamweight world ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Thor Bjornson vs Devon Larratt beurat kartu tarung lengkep ti Dubai

Thor Bjornsson vs. Devon Larratt Sport Society in Dubai 18/9/21 Thor Bjornsson and Devon Larratt both hit the scales on Friday as they prepare for their ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Conor 'The Destroyer' Benn nargétkeun Désémber balik

Bintang naék Welterweight Conor Benn parantos nandatanganan perjanjian multi-gelut anyar sareng Eddie Hearn's Matchroom Boxing saatos nyimpen rékor anu sampurna ku poin anu ditutup sareng ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Bobot Samuel Teah lawan Larry Fryers tina 2300 Arena di Philadelphia

Samuel Teah vs. Larry Fryers Bobot kanggo kartu Jumaah wengi di 2300 Arena di Philadelphia Samuel Teah 139.8 - Larry Fryers 138.9 Jesse Hart 169.5 ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

AIBA ngaréspon IOC, réformasi nganteurkeun kamajuan

AIBA parantos ngerjakeun réformasi komprehensif pikeun sababaraha waktos ayeuna sareng ngahaturkeun nuhun kana pangakuan umum IOC yén hiji langkah ka hareup pasti parantos ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

WBA ngagagas pindah ka juara welterweight tunggal

Asosiasi Tinju Dunya (WBA) ngaluarkeun resolusi anu maréntahkeun "Box-Off" dina divisi welterweight, ngagaduhan juara tunggal. Yordenis Ugas bakal membela gelar na ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

WBA ngalaksanakeun Roger Gutierrez vs Chris Colbert nawar dompét 27 Séptémber

Roger Gutierrez vs. Chris Colbert Asosiasi Tinju Dunya (WBA) ngalangkungan Panitia Kejuaraan na, ngagero Tawaran Dompet pikeun gelaran Juara Super Featherweight Juara antara ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Oscar Rivas sareng Bryant Jennings milarian Premiere Bridgerweight

Oscar Rivas lawan Bryant Jennings 2 L'Olympia di Montréal, Kanada 22/10/21 Gelut anu munggaran pikeun judul Bridger Déwan Tinju Dunya bakal lumangsung ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Para medali Juara Dunia AIBA pikeun kéngingkeun hadiah artos naekeun

Kahiji kalina dina sajarah AIBA 75 taun, juara medali dina kajuaraan Tinju Dunia Pria AIBA anu bakal datang di Belgrade, Sérbia bakal dibales ku signifikan ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

WBA ngalaksanakeun tawaran dompet Artem Dalakian vs Luis Concepción 27 Séptémber

Artem Dalakian lawan Luis Concepción Pertarungan wajib antara juara tinju kelas Asosiasi Tinju Dunia (WBA), Ukraina Artem Dalakian, sareng panantang resmi sareng tilas samentawis ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

7-0 super featherweight Daniel Bailey kaluar salajengna di Boston tanggal 25 Séptémber

Kelas super bulu anu teu éléh Daniel "GDFE" Bailey (7-0, 4 KOs) mangrupikeun jalma ngora, militér anu bakal mimiti di Boston. Daripada jalan-jalan, ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Ngalanggan anyar kami YouTube Channel dimimitian geuwat ku beja sareng hasil tinju pang anyarna, gosip sareng inpormasi ti sakumna dunya. Pencét waé gambar di handap ieu atanapi gambar naon waé pikeun média sosial kami:

YouTube Boxen247.com (Kristian von Sponneck)Facebook Boxen247.com (Kristian von Sponneck)Instagram Boxen247.com (Kristian von Sponneck)Twitter Boxen247.com (Kristian von Sponneck)


Berita & Hasil Tinju Terkini

Warta tinju pangénggalna, hasil tinju. Kami salah sahiji anu paling gancang pikeun ngabales berita tinju sareng hasil anu panganyarna sareng kami masihan anjeun hasil tinju pangénggalna ti Inggris, Jérman, Éropa, AS… .dunia!


Berita Tinju sadunya dina 104 Basa

Hasil warta tinju & dunya tinju panganyarna dina 104 basa. Kami ngaliput tinju profesional, tinju amatir, tinju lalaki sareng awéwé. Saluran YouTube anu diénggalan sadidinten kami dimimitian dina 24 Juli, mawa anjeun sadaya inpormasi pangénggalna ti sakumna dunya.

Hasil Tinju Ti Sakumna Dunya

Pilih waé basa anu leres tina umbul-umbul di kénca handapeun layar anjeun.

Warta Tinju sadunya Terkini | Boxen247.com


Boxen247.com Ayeuna di YouTube

Dimimitian 24 Juli, Boxen247.com bakal gaduh pembaruan pidéo sadidinten dina YouTube - pencét tautan di handap pikeun ngalanggan.

Boxen247.com Ayeuna di YouTube


Tinju Awéwé Ti Boxen247.com
Dina Thorslund - Jawara WBO Super Bantamweight

Kami ogé nutupan tinju awéwé sacara lengkep!

Warta sareng hasil kami diperbarui sadidinten, tujuh dinten saminggu. Saatos kami ningali hasilna kami bakal ngumpulkeun seueur inpormasi ngeunaan pertandingan tinju maka kami tiasa ngalaporkeun ngeunaan éta (upami kami henteu langsung aya).

Kami bakal ngalaporkeun pertandingan dina tahap paling hebat anu ngagaduhan penting pisan pikeun acara aula tinju kesang di tengah Brasil…. Kami henteu paduli, kami resep olahraga tinju! Ieu 

Berita Tinju Terkini | Boxen247.com
Artur Beterbiev - Juara Wavy Lightweight WBO

parantos bogoh ka urang ti saprak mimiti Jack Johnson dugi ka Mike Tyson anu ngancurkeun taun 1980an. Kami bakal ngunggah sadayana gelut anu parantos ngawangun olahraga kana naon anu ayeuna dipasihkeun ku anjeun, kipas tinju, inpormasi pangsaéna naha pikeun kipas tinju hardcore ka kipas gelut kasual.


Hasil Tinju Langsung Nalika Éta Kajadian

Kami nyobian sareng nutupan kaseueuran gelut utama kalayan hasil tinju LANGSUNG nalika éta kajantenan. Kami bakal nambihan skor langsung teu langsung tina kartu tarung tinju anu urang tutup.

Hasil Tinju Terbaru | Boxen247.com
George mandor - Jawara Dua Wanci beurat

Live YouTube "Fight Night's" bakal dimimitian pas dimana koméntar live live big fight dibarengan ku telepon-in & diskusi bakal kajantenan sateuacan sareng saatos unggal gelut nalika aranjeunna lumangsung. Kami bakal ngarecah magrib sareng ngajantenkeun anjeun penggemar anu pipilueun.

Kami bakal salawasna ngeposkeun di dieu sareng dina média sosial anu gelut anu bakal kami tutup sareng bakal gaduh daptar dina halaman wéb ieu henteu lami.

Pikeun daptar acara tinju anu ditutupan, pencét tautan ieu> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Kantos dianggap ngalih kana jurnalisme tinju?

Anu kami nawiskeun mangrupikeun platform pikeun ngabuktikeun bakat jurnalistik anjeun pikeun janten perusahaan anu tiasa nyandak anjeun salaku kontributor tinju anu dibayar.

Boxen247.com gaduh pamiarsa maca sadunya anu maca tulisan, berita & hasil tinju kami sareng kami berpotensi nampilkeun tulisan anjeun dina halaman wéb kami.

Nyaéta NO pangmayaran kauangan langsung ti Boxen247.com ka panulis tamu urang tapi ku unggal tulisan nami sareng alamat email anjeun, Twitter cecekelan jsb bakal ditambihan kana tulisan / tulisan.

Tulisan anjeun KUDU UNIK JEUNG ASLI sareng henteu dicandak tina situs anu sanés (urang parios sadaya tulisan pikeun plagiarismeu ngalangkungan Copyscape), kedah pinuh literasi sareng dipariksa pikeun éjahan sareng henteu dianggap matak nyigeung ka petinju ogé ka pamiarsa urang.

Éta tiasa contona tulisan tinju bersejarah atanapi ayeuna, aya hubunganana sareng warta, hasilna aya hubunganana ... sacara harfiah aya hubunganana sareng tinju. Anjeun ogé wilujeng nyetir pamiarsa langsung kana tulisan anjeun ngalangkungan tautan média sosial. Sadaya tulisan kedah akurat kalayan statistik atanapi leres sajarah sareng bakal dipariksa saluyu.

Upami minat, punten email boxen247@gmail.com

Kami henteu paruh waktu!

Staf sepenuh waktu masihan anjeun beja tinju & hasil tinju pangénggalna ti Inggris, Amérika Serikat sareng sadunya, éta markisa kami ogé anjeun. Salaku kipas tina pertandingan gelut, anjeun hoyong dijaga terang saha anu gelut saha, nalika aranjeunna gelut sareng saha anu meunang gelut éta. Kami nyobian henteu ngantepkeun sela sareng kartu gelut sadayana ditutupan nalika urang tiasa (henteu ngan ukur pejuang 'utama').

Berita & Hasil Tinju Terkini | Boxen247.com
Muhammad Ali - Jawara Tujuh Warga Tujuh Waktos

Kami salah sahiji anu paling gancang dina internét pikeun ngaréaksikeun berita tinju pangénggalna, hasil tinju pangénggalna, gosip sareng pengumuman. Nalika dina situs kami, teras 'nyegerkeun' unggal halaman pikeun mastikeun eusi panganyarna.

Halaman wéb kami teras-terasan diénggalan sadidinten (kami sanés bagian waktos). Kami narékahan pikeun masihan anjeun hasil tinju, berita sareng gosip pangénggalna anu bakal narik ati ka kipas tinju tegar sareng kipas tarung kasual. Warta & hasilna sanés ngan ukur Inggris, Amérika Serikat atanapi nagara khusus, ieu tinju sadunya sapertos anjeun bakal ningali.


Sadaya Waktos Top 10 Petinju

Boxen News sareng Hasil Ti Boxen247.com
Oleksandr Usyk - Jawara Tilas Cruiserweight Juara & Contender Heavyweight Ayeuna

Ayeuna ditulis (P4P, kelas beurat & cruiserweight parantos réngsé), dina bagian ieu anjeun bakal mendakan top boxer247.com sapuluh petinju sadaya waktos dina unggal beurat.

Éta sadayana subyektif sareng ngan ukur pandangan kami ngeunaan kumaha petinju jaman baheula saling adil.


Boxen247.com dina Média Sosial

Ngarasa Luncat nuturkeun kami on Facebook, Instagram, Twitter & malah Pinterest. Kami sosial pisan sareng kami ngirim sareng ngintun unggal hasil tarung tunggal atanapi berita tinju pangénggalna nalika urang ngamutahirkeun sareng unggah ka Berita Tinju Facebook Boxen247.comBoxen247.com. Kami resep ngajaga para penggemar gelut up-to-date sareng sadaya gosip gelut ti petinju sareng unggal pengumuman anu dilakukeun di seluruh dunya dina pertandingan gelut.

Kami ogé ngirim gambar bonus sareng merangan pidangan dina Facebook. Pasihan kami jempol (cukup klik gambar Facebook) pikeun dijaga dina sagala hal anu kajantenan dina dunya pertandingan.

Bantahan légal: Sadaya pandangan sareng koméntar ti boxen247.com henteu bias sareng murni pandangan pribadi dina topik anu dibahas. Halaman wéb ieu henteu aya hubunganana sareng jalma, perusahaan atanapi organisasi naon waé di Inggris atanapi sadunya.