Warta Tinju Multi Basa & Hasil Ti Sakumna Dunya

 

Ngamuk vs. Wilder 3 Boxen News Boxen247.com

Warta Tinju Pangénggal Tina Boxen247.com

Website Warta Boxen No.1 Éropa urang Boxen247.comWebsite Warta Boxen No.1 Éropa urang Boxen247.com(Pencét waé dina unggal tautan di handap pikeun berita tinju pangénggalna)

Naoya Inoue nyanghareupan Michael Dasmarinas dinten Sabtu ieu

Naoya Inoue vs. Michael Dasmarinas Naoya Inoue is one of the best pound-for-pound boxers in the world today and is gaining more fans in the United ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Tyson Fury vs Deontay Wilder 3 anu bakal diayakeun di T-Mobile Arena 24 Juli

Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 T-Mobile Arena, Las Vegas, USA 24/7/21 Two heavyweight kings are set for a third world title showdown as undefeated WBC ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Teofimo dites positip pikeun COVID-19 - adu sareng Kambosos ditunda

Teofimo Lopez vs. George Kambosos Delayed *** Entire Card Postponed Until August 14 *** The World Boxing Association (WBA) wishes a speedy recovery to the lightweight ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Canelo meunang turnamén golf profesional BMW Charity Pro-AM

WBC super middleweight champion Saul ‘Canelo’ Álvarez, added another string to his bow, by winning the BMW Charity Pro-AM professional golf tournament. The Mexican champion won ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Ibeth Zamora vs Marlen Esparza janji klasik awéwé

Ibeth Zamora vs. Marlen Esparza Don Haskins Center at the University of Texas at El Paso 19/6/21 'Ibeth “La Roca” Zamora (32-6, 12 KOs), originally from ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Dina dinten ieu: Jaime Garza nalukkeun gelar super bantamweight WBC

Jaime Garza vs Bobby Berna Olimpiade Auditorium di Los Angeles, AS - 15 Juni 1983 Kalifornia, Jaime Garza nalukkeun kajawaraan super bantamweight WBC ngéléhkeun Filipina ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Pidéo hébat "Sumbang ka Raja" & galéri gambar ageung

NGOBRÉK KA VIDEO GRATIS DATANG RAJA JEUNG GAMBAR JULIO CESAR CHAVEZ, JR. vs. ANDERSON SILVA "SUKSES KA RAJA" - SABTU, 19 JUN LIVE DI ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Nyalametkeun tinju Panamanian dimimitian ku dua gelut dunya WBA

Tinju Panamanian gugah dinten Senén ieu sareng pengumuman anu ngajangjikeun pisan. Promoter Sampson Lewkowicz, babarengan sareng World Boxing Association (WBA) sareng sababaraha kolaborator ngayakeun ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Lindolfo Delgado nyanghareupan Salvador Briceno dinten Sabtu ieu di Las Vegas

Lindolfo Delgado vs. Salvador Briceno Theatre di Virgin Hotels Las Vegas 19/6/21 Lindolfo Delgado bakal lami ngantosan na deui di gelaran akhir minggu ieu nalika anjeunna ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Matchroom Fight Camp mulih sareng tilu akhir minggu deui-ka-balik

Matchroom sareng DAZN resep pisan ngumumkeun jadwal lengkep pikeun angsuran kadua Fight Camp - usum panas tinju anu teu pikaresepeun dumasarkeun di ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Jazza Dickens: Abdi parantos ngantosan pertandingan deui ieu

Jazza Dickens vs. Kid Galahad Matchroom Fight Camp 7/8/21 Jazza Dickens nyarios yén anjeunna salawasna terang yén anjeunna bakal nyebrang sareng Kid Galahad deui payun ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Présidén AIBA Umar Kremlev muka Piala Tim Tinju Rusia

Umar Kremlev ngiringan ngiringan Piala Tim Tinju Rusia sareng nempatkeun batu pondasi pikeun Pusat Tinju Anyar Dina 14 tina ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Elin Cederroos & Franchon Crews-Dezurn milarian anu teu diperdebatkeun

Elin Cederroos vs Franchon Crews-Dezurn LoanDepot Park stadion di Miami, USA 19/6/21 Dina tantangan anu paling penting tina karirna anu ngora, Swédia Elin Cederroos bakal ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Conor Benn & Shannon Courtenay pikeun ngabuka Matchroom Fight Camp 31 Juli

Conor Benn vs Adrian Granados Matchroom Boxing Fight Camp 31/7/21 Matchroom Boxing ngumumkeun tanggal munggaran pikeun édisi kadua Camp Camp na. Kahiji ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Finol vs Castillo di "Fuego en el Caribe" 26 Juni

Yoel Finol lawan Luis Gerardo Castillo Kilymandiaro Club, "Fuego en el Caribe" 26/6/21 Pantai Puerto Kolombia bakal sakali deui dijantenkeun tempat tinju ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Joshua Buatsi nyanghareupan Ricards Bolotniks di Matchroom Fight Camp 14 Agustus

Joshua Buatsi vs Ricards Bolotniks Matchroom Boxing Fight Camp 14/8/21 Joshua Buatsi bakal jadi bintang minggu katilu Camp Fighting Matchroom Boxing. Anu ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Loic Tajan ngéléhkeun Anuar Salas di Guerande, Loire-Atlantique, Perancis

Loic Tajan vs. Anuar Salas Result Chapiteau Celtic pajuang, Guerande, Loire-Atlantique, Perancis 11/6/21 Loic TAJAN (5-1, 4 KOs) - juara IBA International anyar di bantamweight. IBA Internasional ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

David Papot ngéléhkeun Evgeny Terentiev di Guerande, Perancis

David Papot vs. Evgeny Terentiev Result Chapiteau Celtic pajuang, Guerande, Perancis 11/6/21 The knockout bersejarah, pikeun IBA World Championship munggaran di Perancis. A hébat ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Professor Richard McLaren pikeun nalungtik tuduhan Rio 2016

Asosiasi Tinju Internasional (AIBA) nahan McLaren Sport Solution (MGSS), dipimpin ku Professor Richard McLaren, pikeun ngalaksanakeun investigasi mandiri dua fase, dimimitian ku wasit sareng ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

"Sumbang ka Raja" jadwal minggu gelut lengkep

SADAR KA JATUAN MINGGU MINGGU Jadwal JULIO CESAR CHAVEZ, JR. vs. ANDERSON SILVA "SUKSES KA RAJA" - SABTU, 19 JUN HIRUP SADAYANA PAY-PER-VÉNÉS ALL ...
Pencét di dieu kanggo langkung seueur ngeunaan tulisan ieu

Dukungan boxen247.com

Berita & Hasil Tinju Terkini

Warta tinju pangénggalna, hasil tinju. Berita Boxing sadunya kalayan fokus kana Inggris, Jérman & Éropa. Acara ageung kana acara tinju alit.

Warta Tinju Pangénggalna

Hasil berita tinju & tinju pangénggalna. Wawancara tinju, sawangan & blog YouTube. kalebet tinju awéwé & tinju amatir.


Boxen news und Ergebnisse

Hasil berita tinju & tinju pangénggalna, kami mangrupikeun anu gancang pikeun ngaréspon berita tinju pangénggalna sareng kami nyayogikeun hasil tinju pangénggalna ti Inggris, Jérman, Éropa, Amérika Serikat… .dunia!

Tinju Awéwé Ti Boxen247.com
Dina Thorslund - Jawara WBO Super Bantamweight

Kami ogé sacara lengkep nutupan tinju dunya pikeun awéwé!

Warta sareng hasil kami diperbarui sadidinten, tujuh dinten saminggu. Saatos kami ningali hasilna kami bakal ngumpulkeun seueur inpormasi ngeunaan pertandingan tinju maka kami tiasa ngalaporkeun ngeunaan éta (upami kami henteu langsung aya).

Kami bakal ngalaporkeun pertandingan dina tahap paling hebat anu ngagaduhan penting pisan pikeun acara aula tinju kesang di tengah Brasil…. Kami henteu paduli, kami resep olahraga tinju! Ieu 

Berita Tinju Terkini | Boxen247.com
Artur Beterbiev - Juara Wavy Lightweight WBO

parantos bogoh ka urang ti saprak mimiti Jack Johnson dugi ka Mike Tyson anu ngancurkeun taun 1980an. Kami bakal ngunggah sadayana gelut anu parantos ngawangun olahraga kana naon anu ayeuna dipasihkeun ku anjeun, kipas tinju, inpormasi pangsaéna naha pikeun kipas tinju hardcore ka kipas gelut kasual.


Hasil Tinju Langsung Nalika Éta Kajadian

(& Nyetak Teu Resmi) 

Kami nyobian sareng nutupan kaseueuran gelut utama kalayan hasil tinju LANGSUNG nalika éta kajantenan. Kami bakal nambihan skor langsung teu langsung tina kartu tarung tinju anu urang tutup.

Hasil Tinju Terbaru | Boxen247.com
George mandor - Jawara Dua Wanci beurat

Live YouTube "Fight Night's" bakal dimimitian pas dimana koméntar live live big fight dibarengan ku telepon-in & diskusi bakal kajantenan sateuacan sareng saatos unggal gelut nalika aranjeunna lumangsung. Kami bakal ngarecah magrib sareng ngajantenkeun anjeun penggemar anu pipilueun.

Kami bakal salawasna ngeposkeun di dieu sareng dina média sosial anu gelut anu bakal kami tutup sareng bakal gaduh daptar dina halaman wéb ieu henteu lami.

Pikeun daptar acara tinju anu ditutupan, pencét tautan ieu> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Kami henteu paruh waktu!

Staf sepenuh waktu masihan anjeun beja tinju & hasil tinju pangénggalna ti Inggris, Amérika Serikat sareng sadunya, éta markisa kami ogé anjeun. Salaku kipas tina pertandingan gelut, anjeun hoyong dijaga terang saha anu gelut saha, nalika aranjeunna gelut sareng saha anu meunang gelut éta. Kami nyobian henteu ngantepkeun sela sareng kartu gelut sadayana ditutupan nalika urang tiasa (henteu ngan ukur pejuang 'utama').

Berita & Hasil Tinju Terkini | Boxen247.com
Muhammad Ali - Jawara Tujuh Warga Tujuh Waktos

Kami salah sahiji anu paling gancang dina internét pikeun ngaréaksikeun berita tinju pangénggalna, hasil tinju pangénggalna, gosip sareng pengumuman. Nalika dina situs kami, teras 'nyegerkeun' unggal halaman pikeun mastikeun eusi panganyarna.

Halaman wéb kami teras-terasan diénggalan sadidinten (kami sanés bagian waktos). Kami narékahan pikeun masihan anjeun hasil tinju, berita sareng gosip pangénggalna anu bakal narik ati ka kipas tinju tegar sareng kipas tarung kasual. Warta & hasilna sanés ngan ukur Inggris, Amérika Serikat atanapi nagara khusus, ieu tinju sadunya sapertos anjeun bakal ningali.


Sadaya Waktos Top 10 Petinju

Boxen News sareng Hasil Ti Boxen247.com
Oleksandr Usyk - Jawara Tilas Cruiserweight Juara & Contender Heavyweight Ayeuna

Ayeuna ditulis (P4P, kelas beurat & cruiserweight parantos réngsé), dina bagian ieu anjeun bakal mendakan top boxer247.com sapuluh petinju sadaya waktos dina unggal beurat.

Éta sadayana subyektif sareng ngan ukur pandangan kami ngeunaan kumaha petinju jaman baheula saling adil.


Boxen247.com dina Média Sosial

Ngarasa Luncat nuturkeun kami on Facebook, Instagram, Twitter & malah Pinterest. Kami sosial pisan sareng kami ngirim sareng ngintun unggal hasil tarung tunggal atanapi berita tinju pangénggalna nalika urang ngamutahirkeun sareng unggah ka Berita Tinju Facebook Boxen247.comBoxen247.com. Kami resep ngajaga para penggemar gelut up-to-date sareng sadaya gosip gelut ti petinju sareng unggal pengumuman anu dilakukeun di seluruh dunya dina pertandingan gelut.

Kami ogé ngirim gambar bonus sareng merangan pidangan dina Facebook. Pasihan kami jempol (cukup klik gambar Facebook) pikeun dijaga dina sagala hal anu kajantenan dina dunya pertandingan.

Bantahan légal: Sadaya pandangan sareng koméntar ti boxen247.com henteu bias sareng murni pandangan pribadi dina topik anu dibahas. Halaman wéb ieu henteu aya hubunganana sareng jalma, perusahaan atanapi organisasi naon waé di Inggris atanapi sadunya.

 

 

%d blogger kawas kieu: