Berita Tinju Ti Boxen247.comWarta Tinju Pangénggal Tina Boxen247.comTinju News Ti Éropa urang No.1 Boxing Channel | Boxen247.comNgaiklan sareng kami | Boxen247.com

Coyle vs Cash: Coyle ngalengkepan latihan AS, nuju ka Inggris

Juara middleweight NABA Connor "The Kid" Coyle parantos ngalatih sareng nuju ka London pikeun pertarungan 8 Oktober anu diantisipasi pisan ngalawan Felix Cash di O2 Arena ...
Maca deui

Christian Carto vs Hector Andres Sosa: Beurat ti Philadelphia

Beurat pikeun kartu badag Sabtu wengi di 2300 Arena di Philadelphia Christian Carto 121 - Hector Andres Sosa 120.8 Atif Oberlton 174.7 - Christian Thomas 177 Kenny ...
Maca deui

réspon USA Boxing ka Inside the Games op-ed

USA Boxing, Inc. 1 Olympic Plaza · Colorado Springs, Colorado 80909 (719) 866-2300 · FAX: (719) 866-2132 · Website: www.usaboxing.org 29 September 2022 Duncan Mackay Editor, Inside the Games .. .
Maca deui

Atlantik City Boxing Hall of Fame ngumumkeun daptar tamu éta

The Atlantic City Boxing Hall of Fame (ACBHOF) ngumumkeun daptar tamu na pikeun Awards Taunan ka-6 & Induksi Weekend bakal dilaksanakeun dina Jumaah, 7 Oktober dugi ka Minggu, 9 Oktober 2022, di Hard Rock ...
Maca deui

Boxeo EstrellaTV nampilkeun Judul Beurat Atom WBA Awéwé wengi ayeuna

Boxeo EstrellaTV nampilkeun Pertarungan Judul 10-buleud pikeun WBA Women's Atom Weight (102 lb.) Kejuaraan Dunia antara anu gaduh gelar ayeuna Monserrat Alarcón (17-4-2) sareng nangtang Brenda Balderas Martínez ...
Maca deui

Wasit Ian John-Lewis ngagabung ka Otoritas Tinju Inggris sareng Irlandia

Dinten ieu sacara resmi diumumkeun yén wasit kajawaraan kelas dunya anu dihormati pisan sareng dunya, Ian John-Lewis, parantos ngagabung sareng Otoritas Tinju Inggris & Irlandia (BIBA). Ieu nuturkeun ...
Maca deui

Hussain sumpah bakal netepkeun skor sareng Najib dina kartu VIP Boxing

Zahid Hussain negeskeun yén pertandingan balas dendam na ngalawan Razaq Najib malah moal "deukeut" nalika aranjeunna bentrok dina acara bemper VIP Boxing di Doncaster Racecourse dina Saptu 8 Oktober. The lowong Inggris Super-Bantamweight ...
Maca deui

Alex Winwood najong kaluar karir pro kalawan bang a, debuts 25. November

Olympian Alex Winwood ngaluncurkeun karir pro na dina gaya, nalika anjeunna langsung kana aksi gelar nagara dina debut pro na, judulna édisi ka-40 Naga ...
Maca deui

Richardson Hitchins jeung Raymond Ford béntang dina acara Cleveland

Richardson Hitchins bakal tarung pikeun gelar pro kahijina nalika anjeunna nyandak Yomar Alamo pikeun gelar IBF Amérika Kalér Super-Lightweight sareng mangrupikeun acara utama salaku judul Montana Love dina ...
Maca deui

Sunny Edwards vs Felix Alvarado: pertahanan gelar dunya IBF dikonfirmasi

Lord of the flyweights Sunny Edwards ngabela gelar IBF na ngalawan Felix Alvarado dina wengi tinju anu luar biasa di Sheffield. Edwards judul acara perdana Probellum dina ...
Maca deui

Ring of Brotherhood ngaluncurkeun pikeun ngabantosan atlit dina tarung pangbadagna

Dina isuk 25 Pébruari 1995, Gerald McClellan éta dina luhureun dunya tinju, urut jawara middleweight naek streak unggul 21-fight kana bout na ...
Maca deui

Anthony Olascuaga nyanghareupan Marco Sustaita di Curug Niagara 14. Oktober

Sensasi flyweight Anthony “Princesa” Olascuaga (4-0 2 KO) bakal uih deui ring na dina dinten Jumaah, 14 Oktober di Curug Niagara, NY nalika anjeunna ngabela WBA Fedelatin flyweight ...
Maca deui

Serhii Bohachuk balik ngalawan Aaron Coley dina 3 Nopémber

Populér Ukrania Super-Middleweight Contender Serhii 'El Flacco' Bohachuk, (20-1, 20 KOs), bakal nyieun na lila-tunggu mulang ka ring ngalawan Samaun southpaw Aaron Coley, (16-4-1, 7 KO urang), tina ...
Maca deui

Kaleb Plant vs Anthony Dirrell: Tutuwuhan Las Vegas média workout

Tilas Juara IBF Super Middleweight Caleb "Sweethands" Plant ngayakeun latihan média di Las Vegas Salasa nalika anjeunna nyiapkeun pikeun nyanghareupan saingan 168-pound sareng dua kali WBC Super Middleweight ...
Maca deui

Richardson Hitchins nandatanganan deal multi-fight kalawan Matchroom

Richardson Hitchins parantos nandatanganan perjanjian promosi multi-perang sareng Eddie Hearn sareng Matchroom. Hitchins (14-0 6 KOs) parantos naék kana 14-0 dina jajaran anu dibayar ti saprak janten profésional dina ...
Maca deui

Ronny Reyes katingalina janten dua sakaligus dina "Rockin' Fights"

Naon ngajadikeun nickname pejuang hébat? Sababaraha pejuang sapertos Star Boxing's Richie "Popeye the Sailor Man" Rivera dibéré nickname ti budak leutik anu nempel. Lain...
Maca deui

Nico Ali Walsh balik dina kartu Vasiliy Lomachenko-Jamaine Ortiz

Prospek middleweight Nico Ali Walsh, putu "The Greatest," disetel ka balik New York City na. Ali Walsh bakal ngalawan Billy Wagner dina ...
Maca deui

Natasha Jonas nyanghareupan 2-waktos juara dunya Marie-Hawa Dicaire Nov.12

Natasha Jonas, Dalton Smith, Frazer Clarke sareng seueur deui bakal terang dina wengi blockbuster tinju dinten Saptu, 12 Nopémber. Dunya ngahiji WBC, WBO, IBF sareng ...
Maca deui

Bellew on Fury vs Joshua: "Ieu cara ngawangun moméntum"

Saatos ngarecahna rundingan antara Fury vs Joshua, BestofBets.com nyarios ka Tony Bellew ngeunaan pertarungan éta sareng naha éta masih kénéh lumangsung… Dina pamadegan anjeun, ...
Maca deui

Joey Dawejko sigana bakal meunang deui-deui dina 7 Oktober

Philadelphia heavyweight Joey Dawejko (22-10-4, 13 KOs) bakal nyobian sangkan eta back-to-back ngéléhkeun nalika anjeunna naek ngalawan Terrell Jamal Woods (28-53-9, 20 KOs) tina Forrest City, ...
Maca deui

Ngalanggan Saluran YouTube anyar kami pikeun prediksi gelut, wawancara petinju sareng berita tinju sareng hasil panganyarna, gosip sareng inpormasi ti sakumna dunya. Ngan klik gambar di handap ieu atanapi salah sahiji gambar pikeun sadaya média sosial kami:

Tinju News YouTube | Boxen247.com


Berita & Hasil Tinju Terkini

Warta tinju pangénggalna, hasil tinju, wawancara bajoang sareng ramalan tarung. Kami salah sahiji anu pang gancangna ngabales berita tinju sareng hasil terakhir kami mawa anjeun hasil tinju pangénggalna ti Inggris, Jérman, Éropa, Amérika Serikat… .dunia!


Berita Tinju sadunya dina 104 Basa

Hasil warta tinju & dunya tinju panganyarna dina 104 basa. Kami ngaliput tinju profesional, tinju amatir, tinju lalaki sareng awéwé. Saluran YouTube anu diénggalan sadidinten kami parantos dimimitian pikeun masihan anjeun sadayana inpormasi pangénggalna ti sakumna dunya, kalebet sawangan tarung sareng wawancara.

Hasil Tinju Ti Sakumna Dunya

Pilih waé basa anu leres tina umbul-umbul di kénca handapeun layar anjeun.

pangtungtungna


Boxen247.com Ayeuna di YouTube

Dimimitian 24 Juli, Boxen247.com bakal gaduh pembaruan pidéo sadidinten dina YouTube - pencét tautan di handap pikeun ngalanggan.

Boxen247.com


Awéwé Dina Thorslund - Jawara WBO Super Bantamweight

Kami ogé nutupan tinju awéwé sacara lengkep!

Warta sareng hasil kami diperbarui sadidinten, tujuh dinten saminggu. Saatos kami ningali hasilna kami bakal ngumpulkeun seueur inpormasi ngeunaan pertandingan tinju maka kami tiasa ngalaporkeun ngeunaan éta (upami kami henteu langsung aya).

Kami bakal ngalaporkeun pertandingan dina tahap paling hebat anu ngagaduhan penting pisan pikeun acara aula tinju kesang di tengah Brasil…. Kami henteu paduli, kami resep olahraga tinju! Ieu

pangtungtungna Artur Beterbiev - Juara Wavy Lightweight WBO

parantos bogoh ka urang ti saprak mimiti Jack Johnson dugi ka Mike Tyson anu ngancurkeun taun 1980an. Kami bakal ngunggah sadayana gelut anu parantos ngawangun olahraga kana naon anu ayeuna dipasihkeun ku anjeun, kipas tinju, inpormasi pangsaéna naha pikeun kipas tinju hardcore ka kipas gelut kasual.


Hasil Tinju Langsung Nalika Éta Kajadian

Kami nyobian sareng nutupan kaseueuran gelut utama kalayan hasil tinju LANGSUNG nalika éta kajantenan. Kami bakal nambihan skor langsung teu langsung tina kartu tarung tinju anu urang tutup.

pangtungtungna George mandor - Jawara Dua Wanci beurat

Live YouTube "Fight Night's" bakal dimimitian pas dimana koméntar live live big fight dibarengan ku telepon-in & diskusi bakal kajantenan sateuacan sareng saatos unggal gelut nalika aranjeunna lumangsung. Kami bakal ngarecah magrib sareng ngajantenkeun anjeun penggemar anu pipilueun.

Kami bakal salawasna ngeposkeun di dieu sareng dina média sosial anu gelut anu bakal kami tutup sareng bakal gaduh daptar dina halaman wéb ieu henteu lami.

Pikeun daptar acara tinju anu ditutupan, pencét tautan ieu> Hasil & Acara Tinju Langsung <


Kantos dianggap ngalih kana jurnalisme tinju?

Anu kami nawiskeun mangrupikeun platform pikeun ngabuktikeun bakat jurnalistik anjeun pikeun janten perusahaan anu tiasa nyandak anjeun salaku kontributor tinju anu dibayar.

Boxen247.com gaduh pamiarsa maca sadunya anu maca tulisan, berita & hasil tinju kami sareng kami berpotensi nampilkeun tulisan anjeun dina halaman wéb kami.

Nyaéta NO pangmayaran kauangan langsung ti Boxen247.com ka panulis tamu urang tapi ku unggal tulisan nami sareng alamat email anjeun, Twitter cecekelan jsb bakal ditambihan kana tulisan / tulisan.

Tulisan anjeun KUDU UNIK JEUNG ASLI sareng henteu dicandak tina situs anu sanés (urang parios sadaya tulisan pikeun plagiarismeu ngalangkungan Copyscape), kedah pinuh literasi sareng dipariksa pikeun éjahan sareng henteu dianggap matak nyigeung ka petinju ogé ka pamiarsa urang.

Éta tiasa contona tulisan tinju bersejarah atanapi ayeuna, aya hubunganana sareng warta, hasilna aya hubunganana ... sacara harfiah aya hubunganana sareng tinju. Anjeun ogé wilujeng nyetir pamiarsa langsung kana tulisan anjeun ngalangkungan tautan média sosial. Sadaya tulisan kedah akurat kalayan statistik atanapi leres sajarah sareng bakal dipariksa saluyu.

Upami minat, punten email boxen247@gmail.com

Kami henteu paruh waktu!

Staf sepenuh waktu masihan anjeun beja tinju & hasil tinju pangénggalna ti Inggris, Amérika Serikat sareng sadunya, éta markisa kami ogé anjeun. Salaku kipas tina pertandingan gelut, anjeun hoyong dijaga terang saha anu gelut saha, nalika aranjeunna gelut sareng saha anu meunang gelut éta. Kami nyobian henteu ngantepkeun sela sareng kartu gelut sadayana ditutupan nalika urang tiasa (henteu ngan ukur pejuang 'utama').

pangtungtungna Muhammad Ali - Jawara Tujuh Warga Tujuh Waktos

Kami salah sahiji anu paling gancang dina internét pikeun ngaréaksikeun berita tinju pangénggalna, hasil tinju pangénggalna, gosip sareng pengumuman. Nalika dina situs kami, teras 'nyegerkeun' unggal halaman pikeun mastikeun eusi panganyarna.

Halaman wéb kami teras-terasan diénggalan sadidinten (kami sanés bagian waktos). Kami narékahan pikeun masihan anjeun hasil tinju, berita sareng gosip pangénggalna anu bakal narik ati ka kipas tinju tegar sareng kipas tarung kasual. Warta & hasilna sanés ngan ukur Inggris, Amérika Serikat atanapi nagara khusus, ieu tinju sadunya sapertos anjeun bakal ningali.


Sadaya Waktos Top 10 Petinju

tinju Oleksandr Usyk - Jawara Tilas Cruiserweight Juara & Contender Heavyweight Ayeuna

Ayeuna ditulis (P4P, kelas beurat & cruiserweight parantos réngsé), dina bagian ieu anjeun bakal mendakan top boxer247.com sapuluh petinju sadaya waktos dina unggal beurat.

Éta sadayana subyektif sareng ngan ukur pandangan kami ngeunaan kumaha petinju jaman baheula saling adil.


Boxen247.com dina Média Sosial

Ngarasa Luncat nuturkeun kami on Facebook, Instagram, Twitter & malah Pinterest. Kami sosial pisan sareng kami ngirim sareng ngintun unggal hasil tarung tunggal atanapi berita tinju pangénggalna nalika urang ngamutahirkeun sareng unggah ka tinjuBoxen247.com. Kami resep ngajaga para penggemar gelut up-to-date sareng sadaya gosip gelut ti petinju sareng unggal pengumuman anu dilakukeun di seluruh dunya dina pertandingan gelut.

Kami ogé ngirim gambar bonus sareng merangan pidangan dina Facebook. Pasihan kami jempol (cukup klik gambar Facebook) pikeun dijaga dina sagala hal anu kajantenan dina dunya pertandingan.

Bantahan légal: Sadaya pandangan sareng koméntar ti boxen247.com henteu bias sareng murni pandangan pribadi dina topik anu dibahas. Halaman wéb ieu henteu aya hubunganana sareng jalma, perusahaan atanapi organisasi naon waé di Inggris atanapi sadunya.