Sponsor Olahraga sadunya Ayeuna Sayogi

Evander Holyfield vs Riddick Bowe 1

Evander Holyfield vs Riddick Bowe 1 | Boxen247.com

Evander Holyfield vs Riddick Bowe 1 Nopémber 13th 1992

Thomas & Mack Center - Las Vegas

Evander Holyfield vs Riddick Bowe 1 ngadu anjeunJuara kelas berat undbeputed nbeaten nyandak juara kontén kelas beurat atasan (sareng 1988 Olimpiade Super Heavyweight medali perak) Riddick Bowe. Sabuk judul kelas beurat dina garis éta kajawaraan WBA, WBC, IBF sareng Lineal.

Ieu pertahanan kaopat Holyfield tina judul anu dimeunangkeun ti Buster Douglas di taun 1990 sareng mangrupikeun anu kahiji tina tilu rapat antara dua petinju anu nganggo pertandingan ieu anu paling sengit.

The "real deal" sareng "big daddy" angkat langsung. Ieu mangrupikeun pertempuran ti mimiti, kalayan aksi bolak-balik anu narik ati ti bel mimiti dugi ka akhir gelut.

Nu Ngalawan

Dina naon anu janten salah sahiji tarung tinju kelas beurat paling saé sepanjang waktos, Bowe nalukkeun Holyfield ku kaputusan anu bulat, meunang tilu kartu skor hakim kalayan skor 117-110, 117-110 sareng 115-112.

Sanaos anjeunna dipikasieun, Holyfield ngagaduhan masalah dagang sareng Bowe anu langkung ageung, langkung kuat sareng kuat, Bowe dugi ka 53 persén tina 248 pukulan na bari Holyfield ngan ukur sanggup ngahasilkeun 39 persén tina 161 na dialungkeun.

Pertempuran anu paling dikenal pikeun babak ka-10 na, salah sahiji anu pang saéna dina sajarah tinju. Holyfield turun tina serangan pukulan, nanging, berhasil nyéépkeun badai bahkan maréntahkeun paruh kadua babak ieu, badarat sababaraha bom na sorangan.

Sanaos penyiar Jim Lampley negeskeun éta bakal "katingali kaajaiban" kanggo Holyfield pikeun ngarengsekeun babak 11, Holyfield kumaha waé ogé sanggup nahan sésa babak. Nyaho yén anjeunna aya di tukang nyetak kartu skor sareng panginten meryogikeun kalah ka meunang perang, Holyfield kalapa sakitar 12 taun, Bowe ngatur ngabantah usaha anu masih ditangtukeun Holyfield sapanjang putaran.

Bowe dinobatkeun janten Juara Heavyweight énggal di dunya.

Holyfield sareng Bowe tarung langkung dua kali, dina taun 1993 (Holyfield meunang kaputusan) sareng di 1995 (Bowe meunang ku kalah mati). Holyfield pamustunganana pensiunan di 2011 sareng Bowe di 2008 sareng dua pugilists anu ditampilkeun dina kaseueuran pengamat sadaya waktos kelas berat kelas XNUMX.

Ngalanggan anyar kami YouTube Channel dimimitian geuwat ku beja sareng hasil tinju pang anyarna, gosip sareng inpormasi ti sakumna dunya. Pencét waé tautan gambar di handap ieu:

Channel YouTube Boxen247.com

Pikeun daptar acara tinju urang bakal nutupan langsung sareng sareng scorecard henteu resmi (acara utama), pencét tautan ieu > Hasil & Acara Tinju Langsung

boxen247.com Facebook