Sponsor Olahraga sadunya Ayeuna Sayogi

The Kronk Gym Detroit

Impian Emanuel Steward

Gym Kronk Legendaris

Dimana Juara Juara

Kronk Gym | Emanuel Steward | Boxen247.com

The Kronk Gym mangrupikeun gym tinju anu aya di Detroit, saatos dipimpin ku palatih Emanuel Steward. Éta dijalankeun ti kolong pusat hiburan pangkolotna Kota Detroit, ogé akhirna janten kecap rumah tangga dina olahraga tinju sareng kolor emasna anu janten magnet pikeun bakat ngora nuturkeun kasuksésan anu monumental sareng profil luhur sababaraha Jawara Dunya sareng ogé Aula Tinju Terkenal Thomas "The Hitman" Ngadangu ti taun 1980'an.

Wladimir Klitschko Sareng Emanuel Steward Boxen247.com
Wladimir Klitschko Sareng Emanuel Steward

Dina 1980, Kenty janten juara dunya kahiji Kronk, Hearns saatos anjeunna sababaraha bulan saatosna. Duane Thomas, saurang pejuang Kronk anu sanés, nalukkeun John Mugabi ka gelar kelas menengah ringan WBC di 1986. Lanceukna McCrory, Steve McCrory, ogé juara dunya anu resep rekreasi meunang piala emas kelas flyweight dina Olimpiade Usum Panas 1984 di Los Angeles. Deui dina 1984 opat anggota awak Kronk tina kelas beurat anu béda dina peringkat sapuluh luhur dunya ku AIBA: Steve McCrory # 1 dina 112 pon, Mark Breland # 1 dina 147 lbs, Frank Tate # 5 dina 156 pon, ogé Ricky Womack # 3 dina 178 lbs.

Dina taun 1990an, Kronk aman kalebet dua juara welterweight WBA Mark Breland, prospek amatir anu kapimpin sareng persaingan masa depan Tarick Salmaci, sareng réplika contender welterweight Oba Carr

Kronk dibuka Pusat kabugaran anu sanés di Tucson, Arizona salami taun 1990an. Host anyar pejuang anu engkéna bakal janten juara dunya sumping ka dinya, sapertos Gerald McClellan. Karnk "franchise" mimiti masarkeun produk Kronk ngalangkungan penjualan katalog.

Di 1998 Kronk ngamimitian halaman wéb Kronk Gym, ngamajukeun gym sareng para pajuangna.

Kronk Gym di Ruruntuhan Boxen247.com
Gym Kronk dina Ruruntuhan

Deui dina Séptémber 2006, gim asli di 5555 McGraw Avenue antara Jalan 33 sareng Junction di Detroit ditutup samentawis saatos maling maling pipa cai tambaga, ngeureunkeun pasokan ka gedong éta. Petinju ngalih ka sababaraha Dearborn Gold's Gym. Usaha "Simpen Kronk" anu ditujukeun pikeun ngajaga fasilitas tina panutupanana kusabab kakurangan dana didirikan ku Emanuel Steward. Usaha kasebut tungtungna bakal dianggo nuju ngawangun Kronk anu énggal.

Pusat kabugaran sareng pusat rekreasi ditutup ti Dinas Rékréasi tanggal 28 Nopémber 2006 kusabab biaya ngalarang tina ngalereskeun infrastruktur pipa sareng konstruksi. Dina sababaraha dekade katukang, gim Detroit ucul kana pusat anyar di toko di West Warren Avenue. Hateupna ancur sareng gim ruang kolong parantos rusak pisan.

Pusat anyar dibuka dina sabtu minggu Peringatan Poé di 2015 di 9520 Mettetal St.

Tanggal 20 Agustus 2020, salami pandemi COVID-19 sareng batesan acara olahraga di handap, pusat kabugaran ngayakeun acara tinju profesional kahijina, impian anu lami diayakeun ku Steward. Kartuna parantos judulna ku bajoang Kronk Vladimir Shishkin anu nalukkeun Oscar Riojas ngalangkungan guguritan téhnis babak kasalapan.

Ngalanggan anyar kami YouTube Channel dimimitian geuwat ku beja sareng hasil tinju pang anyarna, gosip sareng inpormasi ti sakumna dunya. Pencét waé tautan gambar di handap ieu:

Channel YouTube Boxen247.com

Pikeun daptar acara tinju urang bakal nutupan langsung sareng sareng scorecard henteu resmi (acara utama), pencét tautan ieu > Hasil & Acara Tinju Langsung

boxen247.com Facebook