Sponsor Olahraga sadunya Ayeuna Sayogi

Tulisan Tinju

AZ tina Tulisan Tulisan Tina boxen247.com

B

Bert Cooper vs Joe Savage (1994)

D

Donovan Ruddock vs.Dillon Carmen (2015)

E

Evander Holyfield vs Bert Cooper (1991)

Evander Holyfield vs. Riddick Bowe 1 (1992)

H

Herol Graham vs Julian Jackson (1990)

J

Joe Louis vs. Tony Galento (1939)

L

Lennox Lewis vs. Vitali Klitschko (2003)

M

Manny Pacquiao vs. Ricky Hatton (2009)

Mike Tyson vs James Tillis (1986)

Muhammad Ali vs. Larry Holmes (1980)

Ngalanggan anyar kami YouTube Channel dimimitian geuwat ku beja sareng hasil tinju pang anyarna, gosip sareng inpormasi ti sakumna dunya. Pencét waé tautan gambar di handap ieu:

Channel YouTube Boxen247.com

Pikeun daptar acara tinju urang bakal nutupan langsung sareng sareng scorecard henteu resmi (acara utama), pencét tautan ieu > Hasil & Acara Tinju Langsung

 

boxen247.com Facebook